Αψιμαχίες για την μελέτη Οριοθέτησης και Αντιπλημμυρικής Προστασίας του Αράχθου

Η παράταξη ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ απαντά στην Τζένη Ταπραντζή

Απάντηση σε άρθρο της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων κας Ταπραντζή, δίνει η παράταξη ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, του σημερινού και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με το άρθρο της κας Ταπραντζή με τίτλο «Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΧΘΟΥ… Ο »ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ ΦΥΔΙ»», απαντάμε:
Ως Δημοτική Αρχή, ως Παράταξη και ως Αρτινοί ειλικρινά λυπούμαστε που στο άρθρο της για τη μελέτη Οριοθέτησης και Αντιπλημμυρικής Προστασίας του Αράχθου η κ. Ταπραντζή δεν βρήκε ούτε μια καλή λέξη να πει για το έργο και τη σημασία του! Στην προσπάθεια της να εγγράψει και άλλα κομματικά ένσημα, ασχολείται με τις λέξεις και όχι με την ουσία. Δεν επιζητούμε τα καλά λόγια, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας.
Και η ουσία είναι ότι επί θητείας μας ένα ακόμη μεγάλο έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία έργων και παρεμβάσεων που ήταν βαλτωμένα για δεκαετίες και που είναι βέβαιο ότι θα πάνε την Άρτα μπροστά. Η περιοχή μας θα αξιοποιήσει, επιτέλους το δώρο της φύσης, τον Άραχθο ποταμό.
Υπενθυμίζουμε, ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα με τα πολιτικά κόμματα. Πάνω και πέρα από τις κομματικές γραμμές με όποιον συντάσσεται με το συμφέρον της Άρτας, όπως εμείς.

Τέλος, λένε πως ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Το να μην μπορείς ή να μην θέλεις όμως να αναγνωρίσεις την αλήθεια, είναι χειρότερο…

Διαγραφή μελών 
Εκτός του δημοτικού συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» τίθενται με απόφαση που υπογράφεται από τα αιρετά μέλη του συνδυασμού (βάσει της διάταξης του άρθρου 79 παρ 2 του ν.3852/2010) η Φωτεινή Μπούκα, Πρόεδρος της Δ.Ε. Αρταίων και ο Δημήτριος Τζιομάκης, Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαβριάς.
Οι λόγοι της διαγραφής τους –σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού- είναι, γιατί κατά την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Πολίτες με Όραμα» με επικεφαλής τον ανεξαρτητοποιηθέντα από την Δημοτική Παράταξη «Αρτινών ΣυνΕργασία» Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Μπαλάγκα, που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στο Επιμελητήριο Άρτας, ανακοινώθηκε ότι μετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα».

«Θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας και δεοντολογίας να είχαν ανεξαρτητοποιηθεί πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους από άλλον συνδυασμό και όχι να χρησιμοποιούν τη θεσμική ιδιότητά τους που κατέλαβαν ως μέλη του συνδυασμού μας «Αρτινών Συνεργασία», μέσω του οποίου εξελέγησαν και αναδείχθηκαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παρουσίαση προγράμματος 
Εν τω μεταξύ, η παρουσίαση του προγράμματος για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία, του συνδυασμού «Αρτινών ΣυνΕργασία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Επιμελητήριο Άρτας.
Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της ιστοσελίδας του συνδυασμού www.xtsirogiannis.gr

Λειτουργία εκλογικού κέντρου 
Επίσης γίνεται γνωστό ότι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» λειτουργεί στην οδό Καραϊσκάκη 12 στην Άρτα, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26810 79500 και το email είναι [email protected]

Προτεινόμενα για εσάς