Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

Δημοπρατήθηκε έργο για οριστική λύση στη λυψειδρία οικισμών

Δημοπρατήθηκε από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη το έργο ( Εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο – Μαργαρίτη ) προϋπολογισμού 800.000 ευρώ. Το έργο αυτό αναμένεται να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα λυψειδρίας των οικισμών : Άνω Πέτρα , Σέλλινα , Διάσελλο , Δομοσκός , Κλειδί , Περδικορράχη , Αγία Παρασκευή , Ακροποταμιά , Παλαιοχωράκι , Δημαριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και Μέγκλα , Μαρκινιάδα , Ζυγός , Φωτεινό του Δήμου Νικολάου Σκουφά .

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, «Με το συγκεκριμένο έργο υπολογίζεται ότι για 8 μήνες θα βγαίνουν εκτός λειτουργίας τα αντλιοστάσια στο Δόσιο τα οποία θα ενεργοποιούνται όταν και αν απαιτείται τους καλοκαιρινούς μήνες εξοικονομώντας χρήματα από την ενεργοβόρα τους λειτουργία και ταυτόχρονα την απροβλημάτιστη παροχή νερού στις δεξαμενές όλων των οικισμών.
Για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 καταλυτικά βοήθησε το αλληλέγγυο πνεύμα, η συνεισφορά και η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νικολάου Σκουφά και της Τεχνικής του Υπηρεσίας η οποία συνεργάστηκε απόλυτα για το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη !»

Προτεινόμενα για εσάς