Δήμος Ζηρού: Η ΚΕΔΗΖΗ αναλαμβάνει την εγγραφή στη λίστα εμβολιασμού Covid 19

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζηρού, (ΚΕΔΗΖΗ) επεκτείνει τις κοινωνικές της δράσεις και μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει την εγγραφή δημοτών και κατοίκων που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, στη λίστα εμβολιασμού για την Covid 19.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Οι δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες και επιθυμούν την εγγραφή τους στη λίστα εμβολιασμού για την Covid-19, μπορούν να απευθυνθούν στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και στα τηλ.: 26830-22093 για τη Φιλιππιάδα& 26830-32766 για το Θεσπρωτικό.
Προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους στο ΚΕΠ ή το φαρμακείο με το οποίο συνεργάζονται, πρέπει να δηλώσουν τηλέφωνο κινητό – σταθερό και τον ΑΜΚΑ τους.

Συνέντευξη Τύπου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνέντευξη Τύπου θα δοθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (Β΄ όροφος) του κτιρίου Διοικητικών Υπηρεσιών Πανεπιστημιούπολης Άρτας (Διοικητήριο) αναφορικά με τρέχοντα θέματα του Ιδρύματος.

Αλλαγή «φρουράς» της ΑΡ.Π.Η.στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Στη θέση του Νίκου Ζήκου, ο Ζώης Γαλατάς
Το Σαββάτο, 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνέλευση της περιφερειακής μας κίνησης με
μεγάλη συμμετοχή από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου. Τα θέματα της συνέλευσης ήταν ο
απολογισμός και το πρόγραμμα δράσης της κίνησής μας και η εναλλαγή του περιφερειακού μας συμβούλου.
Πραγματοποιήθηκε εισήγηση από μέλος της γραμματείας της ΑΡ.Π.Η. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος όσον
αφορά την καπιταλιστική ανάπτυξη στην περιοχή μας, που παρουσιάζεται ως μονόδρομος για το λαό της Ηπείρου, τονίζεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής κίνησης ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ (ΑΡ.Π.Η.)

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα μέλη της ΑΡ.Π.Η. κατέθεσαν προτάσεις για την λειτουργία της κίνησης και προχώρησαν στην εναλλαγή του περιφερειακού τους συμβούλου. Νέος περιφερειακός σύμβουλος στη θέση του Ζήκου Νίκου προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα ο Γαλατάς Ζώης.
Τις επόμενες μέρες η γραμματεία της περιφερειακής κίνησης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου (παρουσία του τέως και του νυν περιφερειακού της συμβούλου) την απόφαση για το πρόγραμμα δράσης της επόμενης περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς