Με αποκλειστικές εκπτώσεις για το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό η νέα καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο!»

Με ένα πρωτοποριακό εκπτωτικό πρόγραμμα απευθύνεται η Ζάκυνθος στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό, προσφέροντας μια σειρά από εκπτώσεις στους επισκέπτες του νησιού. Το πανέμορφο νησί του Ιονίου αποτελεί τον πρώτο ελληνικό προορισμό, στον οποίο οι τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις – ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής, εστιατόρια, πάροχοι δραστηριοτήτων και εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων – κινούνται συλλογικά και συγκροτημένα για την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών μέσα από ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές.

Οι εκπτώσεις των ζακυνθινών επιχειρήσεων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, η οποία διαρκώς επικαιροποιείται με νέες προσφορές. Δημιουργός της ιστοσελίδας είναι το Επιμελητήριο Ζακύνθου στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!», προϊόν συνεργασίας με το Δήμο Ζακύνθου και τους ξενοδοχειακούς συλλόγους του νησιού.
Η Ζάκυνθος, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες από όλον τον κόσμο, είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τις βορειότερες περιοχές της χώρας. Το σύντομο θαλάσσιο ταξίδι διάρκειας μιας ώρας γίνεται με συχνά δρομολόγια μέσω Κυλλήνης.
Εκτός από το περίφημο «Ναυάγιο», τη διασημότερη παραλία της Μεσογείου, το νησί διαθέτει δεκάδες αμμουδιές ιδανικές για οικογενειακές διακοπές. Πολλούς επισκέπτες προσελκύει το Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου, τόπος κατοικίας της χελώνας Καρέτα Καρέτα και πολλών άλλων ειδών, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή είναι η χαρακτηριστική γαστρονομία της Ζακύνθου.
«Φέτος η Ζάκυνθος προσφέρει πολύ ελκυστικές τιμές στους επισκέπτες από την Ελλάδα και είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους συμπολίτες μας να κάνουν προσιτές διακοπές σε ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου,» τόνισε ο κ. Φώτης Κόττης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου. «Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν εύκολα να βρουν την προσφορά που τους ταιριάζει.»
«Με την πρωτοβουλία “Πάμε Ζάκυνθο” επιχειρούμε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού πρόκειται για το πρώτο εκπτωτικό πρόγραμμα αυτής της κλίμακας σε επίπεδο νησιού, συνενώνοντας τους παραγωγικούς φορείς και την Αυτοδιοίκηση σε μια κοινή δράση για τη στήριξη του τουρισμού» δήλωσε ο κ. Αντώνης Νικολουδάκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου. «Φέτος οι επισκέπτες της Ζακύνθου θα επωφεληθούν όχι μόνο από τις ελκυστικές τιμές, αλλά και από την απουσία συνωστισμού.»
«Όλοι γνωρίζουμε τις εξαίρετες φυσικές ομορφιές της Ζακύνθου και την πλούσια πολιτιστική της παράδοση, στοιχεία που διαχρονικά γοητεύουν τους επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό,» υπογράμμισε ο κ. Διονύσιος Ακτύπης, Βουλευτής Ζακύνθου και από τους πρωτεργάτες της νέας καμπάνιας. «Ωστόσο σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία αναδεικνύεται ένα ακόμη προτέρημα του νησιού, ότι δηλ. αποτελεί έναν υγειονομικά ασφαλή προορισμό. Απευθύνουμε, λοιπόν, εγκάρδια πρόσκληση στους συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα να απολαύσουν τις φετινές τους διακοπές στη Ζάκυνθο στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.»

Οι προσφορές της ιστοσελίδαςwww.pamezakyntho.gr– όπως επίσης οι αντίστοιχες καταχωρήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #pameZakyntho–καλύπτουν όλη την τουριστική περίοδο και παροτρύνουν το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο μέχρι και τους φθινοπωρινούς μήνες.
Το Επιμελητήριο Ζακύνθου παρουσίασε επίσης προωθητικό βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «Στάσου, Μαντολάτο», στο οποίοπαρουσιάζονται τα πιο γνωστά σημεία της Ζακύνθου. Στο βίντεο που δημιούργησαν οι Άγγελος Πυριόχος και Τώνης Λυκουρέσης πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας και η Λουίζα Πυριόχου.

3

Προτεινόμενα για εσάς