Μουσικό Σχολείο Άρτας: Τελετή Αγιασμού σχολικής χρονιάς 2021-2022

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, χτύπησε το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Άρτας και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού.
Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, που συνεχίζουν το ταξίδι της γνώσης σε νέα βαθμίδα εκπαίδευσης, καθώς και στους νέους εκπαιδευτικούς μουσικής παιδείας που εντάσσονται από φέτος, ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί,στο προσωπικό του σχολείου.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, η διευθύντρια Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασία Σίμου-Τάσιου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου «Τη σημαντική και συμβολική σημερινή πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, η σχολική μας κοινότητα επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας Μίκη Θεοδωράκη με ένα μουσικό αφιέρωμα που παρουσίασαν εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετήςδιανεμήθηκαν στους μαθητές τα βιβλία της σχολικής χρονιάς.
Σας ευχόμαστε καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!
Ευχαριστούμε την Ιωάννα Φράγκου, απόφοιτο του Μουσικού Σχολείου Άρτας, για τις υπέροχες φωτογραφίες».

Προτεινόμενα για εσάς