Μήνυμα του Περικλή Μίγδου στους μαθητές

Αρχίζει σήμερα η νέα σχολική χρονιά! Ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα σηματοδοτεί για τα παιδιά μας ένα νέο ξεκίνημα , γεμάτο ελπίδες και όνειρα !
Μαθητές και δάσκαλοι σε ένα ταξίδι Γνώσης και Παιδείας και με όλους εμάς να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους !
Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων και της πραγματοποίησης των ονείρων των παιδιών ομολογουμένως είναι δύσκολη και απαιτεί υπομονή , επιμονή , διαρκή αγώνα και θυσίες.

Ευχόμαστε στους γονείς των μαθητών καλή δύναμη και κουράγιο στην δύσκολη διαδρομή που θα διανύσουν τα παιδιά τους !
Τους εκπαιδευτικούς μας συνοδεύουν οι θερμότερες ευχές μας για μια δημιουργική σχολική χρονιά !
Πολλές φορές οι Δάσκαλοι και οι Καθηγητές καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την προσπάθεια , την άμιλλα και την αξιοκρατία εμπνέοντας έτσι όλους τους φορείς και τους παράγοντες της εκπαίδευσης να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με αίσθημα ευθύνης.
Ο Δήμος μας , οι Σχολικές επιτροπές , οι υπεύθυνοι στον τομέα της Παιδείας αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους .
Κοινός μας στόχος να δώσουμε στα παιδιά μας όλες τις δυνατότητες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους !