Παραιτήθηκε η Λίτσα Κιτσαντά από Δημοτική Σύμβουλος

Η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Αρταίων παραιτήθηκε από Δημοτική Σύμβουλος.
Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής: «Μέσα σε κλίμα πραγματικής συγκίνησης, στο τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Σεπτέμβρη 2022, η Δημοτική μας Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης, η συναγωνίστρια και συντρόφισσα μας, Λίτσα Κιτσαντά, μετά από 8 χρόνια, μάχιμης, αγωνιστικής και χρήσιμης για τους πολίτες και την Άρτα, παρουσίας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε την εναλλαγή της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.
Η Λίτσα Κιτσαντά, η δική μας Λίτσα, πάντα παρούσα στους κοινωνικούς, συλλογικούς, αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς αγώνες του λαού και του τόπου μας, που από το 2014 με πάθος, ενθουσιασμό, διάθεση, γνώση και μαχητικότητα εκπροσώπησε την δημοτική μας κίνηση από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, παραμένει πάντα ενεργή και πάντα εδώ.
Ο φίλος και συναγωνιστής Θωμάς Πάλλας, δικηγόρος, που έρχεται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση προσφοράς. Του ευχόμαστε καλή θητεία».