Παύλος Χρηστίδης: ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να στήσει μια καρικατούρα δίωξης

«Λύνονται πολλές απορίες για τις επιλογές που έκανε το Γενάρη το 2015 ο κ. Τσίπρας. Τα βρήκε με τον κ.Καμμένο και συμπορεύθηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για 5 χρόνια, για να βρει ένα τμήμα της δεξιάς, που είχε ανάγκη και στη δικαιοσύνη και να διασφαλίσει μια πορεία η οποία οδήγησε εκεί που αποδεικνύουν οι συνομιλίες και του κ. Παππά με τον κ.Μιωνή και οι συνομιλίες του κ. Καμμένου με όλους τους υπόλοιπους», ανέφερε σε συνέντευξη του ο Παύλος Χρηστίδης Εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον ρ/σ «Αlpha 9,89 » και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλφιέρη.

Σημεία της συνέντευξης του κ. Χρηστίδη:
-Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί ένα συντριπτικό ηθικό κάταγμα και αυτό δεν μπορεί να το υπερβεί πετώντας την μπάλα στην εξέδρα όπως κάνει ο κ. Τσίπρας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος. Είναι αστείο να προσπαθούν να το συγκρίνουν με το ‘89, δεν μπορείς να συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
-Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να στείλει μαζί με την κα.Γεροβασίλη στον Άρειο Πάγο τον κ.Κουβέλη, ο οποίος ήταν κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου. Μαζί ο Συνασπισμός και η ΝΔ τότε έστησαν το ειδικό δικαστήριο στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το ότι συνέβη με τον κ.Κοσκωτά το 1989. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, πήγε στο ειδικό δικαστήριο και στη συνέχεια αθωώθηκε.

-Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να στήσει μια καρικατούρα δίωξης, δεν μπορεί να βρει αφήγημα για το σήμερα και αύριο. όσα αποκαλύπτονται αποδεικνύουν πως δεν μπορεί να σταθεί ως αντιπολίτευση του τόπου, δεν μπορεί να ασκήσει με αξιοπιστία, σοβαρότητα την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος απέναντι στο κ.Μητσοτάκη, ο οποίος φυσικά ακόμα δεν έχει δώσει τα 20 εκατ, συνεχίζει να διευρύνει τις ανισότητες και οι τράπεζες να μην δίνουν λεφτά στις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη.

-Αν κάποιος είχε διεστραμμένο μυαλό θα μπορούσε να πει πως ο είναι σε συνεννόηση ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ για αυτά που κάνει. Γιατί από την μέρα που έχει προκύψει το θέμα με τα 20 εκατ, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει η ατζέντα. Σας θυμίζω το σποτάκι, έβαλε όλους τους δημοσιογράφους στο ίδιο τσουβάλι, ένα σποτ που στην συνέχεια ένα ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την κα. Γεροβασίλη μέχρι τον κ. Σπίρτζη άρχισαν να αδειάζουν.
-Εδώ χρειάζεται μια άλλη αντιπολίτευση προγραμματική, εποικοδομητική αλλά και δομική με ουσιαστικό τρόπο εκεί που χρειάζεται. Ο κόσμος του τουρισμού και της εστίασης αγωνιά, υπάρχουν δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πραγματική οικονομία.

Προτεινόμενα για εσάς