ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Για τον Δήμο Αρταίων

Διάλογο για τα προβλήματα καταστηματαρχών είχε ο Γιώργος Μπαλάγκας

Διάλογο για τα προβλήματα καταστηματαρχών και εργαζομένων στον εμπορικό δρόμο της ΣΚΟΥΦΑ, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τον Δήμο Αρταίων» Γιώργος Μπαλάγκας, στην περιοδεία που έκανε με μέλη του συνδυασμού.

Βασικά ζητήματα που αναδείχθηκαν ήταν η μείωση της αγοραστικής δύναμης των κατοίκων ως συνέπεια της ανεργίας και της μείωσης μισθών και συντάξεων, η ανασφάλεια για το μέλλον των καταστημάτων, τα ζητήματα των τελών από το Δήμο, η έλλειψη φωτισμού στον εμπορικό δρόμο, τα μη προσβάσιμα πεζοδρόμια από ΑμΕΑ.
Ο Γιώργος Μπαλάγκας διαβεβαίωσε ότι ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τον Δήμο Αρταίων» θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την τόνωση της εμπορικής ζωής, στοιχείο που συνοδεύεται όχι μόνο από όλα τα απαραίτητα έργα που οφείλει να κάνει ο Δήμος διεκδικώντας κονδύλια από την πολιτεία και την περιφέρεια, αλλά και με αγώνα για να μειωθούν τα τέλη προς το Δήμο που είναι δυσανάλογα με αυτά που πληρώνουν οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες που λειτουργούν στην πόλη.

Περαστικοί, φίλοι, γνωστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη του συνδυασμού για την καθαριότητα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την προστασία του περιβάλλοντος, τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές, τις υπηρεσίες προς τους δημότες, καθοριστικά ζητήματα , δηλαδή, ώστε η Άρτα να καταστεί ανθρώπινη πόλη.
Ο κ. Μπαλάγκας στο πέρασμά του από τις τοπικές καφετέριες είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με νέους της περιοχής, αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το επαγγελματικό τους μέλλον.
Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην οδό Σκουφά ο κ. Μπαλάγκας προέβη στην εξής δήλωση:

«Συμμερίζομαι τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου της πόλης αλλά και τους προβληματισμούς των νέων που δε ζητούν κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, δηλαδή ευκαιρίες εργασίας στον τόπο τους για ένα αξιοπρεπές μέλλον. Είναι χρέος της τοπικής αυτοδιοίκησης να δημιουργεί, στο βαθμό που της επιτρέπουν οι δυνατότητες και οι αρμοδιότητές της, πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης και προοπτική. Η πεποίθησή αυτή αποτέλεσε και αποτελεί οδηγό για εμένα και τον συνδυασμό μας. Εμείς όταν λέμε ότι είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και τους νέους της περιοχής, το εννοούμε. Όχι στα λόγια αλλά στην πράξη. Κι αυτό θα το αποδείξουμε και την επόμενη ημέρα. Με όραμα, με ρεαλιστικό σχέδιο, με αγάπη για τον τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς