Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Άρτας

Το Επιμελητήριο Άρτας θα συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 ,με σκοπό την παρουσίαση και προβολή των τοπικών μας επιχειρήσεων.
Το κόστος ενοικίασης των επιχειρήσεων που θα δηλώσουν συμμετοχή (χώρος, κλιματισμός ,καθαριότητα) θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο εκτός του κόστους εξοπλισμού.

Επιπλέον το Επιμελητήριο ενημερώνει τις Αρτινές επιχειρήσεις, ότι για το 2020 τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία η δε διοργάνωση της Έκθεσης θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Επίσης σχεδιάζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

«Παρακαλούμε σε τυχόν ενδιαφέρον συμμετοχής σας στην Έκθεση να μας επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στο email: [email protected] ή στο τηλ. 2681028727 έως 31-07-2020 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ενοικίασης του χώρου από το Επιμελητήριο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς