ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Του Άλκη Παπαχριστάκη

Ανακοινώθηκαν οι τομείς πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.
Με θέσεις που ενισχύονται από την ένωση δυνάμεων της νέας οργανωτικής του ΠΑΣΟΚ των Ν. Επιτροπων και των τομέων ευθύνης.
Περίπου 150 στελέχη από όλη την Ελλάδα πλαισιώνουν τους τομείς πολιτικής του ΠΑΣΟΚ (Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς).
Πρόσωπα από την κοινωνία των πολιτών με πολλά και βαριά βιογραφικά αξιοποιήθηκαν, έμπειρα στελέχη, πρώην βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, επιστήμονες, τεχνοκράτες δημοφιλείς στους χώρους τους και στην κοινωνία που κινούνται και ζουν, έτοιμοι για την πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα.

Έχω την τιμή και την χαρά να μετέχω εκ νέου σαν Αναπληρωτής Γραμματέας στον Τομέα Αθλητισμού με την γνώση την εμπειρία και την εμπιστοσύνη του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη καθώς επίσης και του Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο για να διαχειριστούμε τίς νέες προτάσεις που έρχονται και με την δέσμευση ότι θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του αθλητισμού.
Το ΠΑΣΟΚ σε βάθος χρόνου ήταν αυτό που έδωσε οντότητα στον αθλητισμό και τον κατέταξε στην θέση που του αξίζει μέσω των οργανωτικών τομέων πολιτικής τεκμηριωμένα συνεπικουρούμενο από τό κοινοβουλευτικό έργο.
Ο τομέας Αθλητισμού για το συμφέρον του Ελληνικού Αθλητισμού και τής Νέας Γενιάς θα συνεχίσει να παράγει έργο και να κεφαλαιοποιηθούν οι προτάσεις και οι προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής προς το συμφέρον της κοινωνίας και τού αθλητισμού.