Σύλλογος Εστίασης & Διασκέδασης Άρτας «Ο ΞΕΝΙΟΣ»

Στηρίζουμε τα ανοικτά μαγαζιά τα Σάββατα του καλοκαιριού!

Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» σε ανακοίνωση που υπογράφουν για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ο Πρόεδρος Γεώργιος Γκανιάτσας και ο Γραμματέας Ιωάννης Παπαηλίας «αγκαλιάζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για άνοιγμα των καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού».

Όπως υπογραμμίζουν στην ανακοίνωση «Στο πλαίσιο αυτό, περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης της πόλης -μέλη του ΣΕΔΑ- στηρίζουν την τοπική αγορά παρέχοντας προσφορές στους πελάτες τους, με την επίδειξη εισιτηρίου από το ΚΤΕΛ ή απόδειξη αγοράς από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Μετά από τρεις δεκαετίες, όπου τα καταστήματα της πόλης παρέμεναν κλειστά τα Σάββατα Ιουλίου –Αυγούστου και με τις επιχειρήσεις μας να προσπαθούν να σταθούν όρθιες, μετά την σχεδόν δίχρονη υγειονομική –οικονομική κρίση, θα χρειαστεί κόπος και αλληλοϋποστήριξη για να ανατραπούν οι συνήθειες των καταναλωτών, να ανακτήσουμε ρυθμούς και να υπάρξει όφελος για όλους μας! Προς αυτή την κατεύθυνση, θα σταθούμε αρωγοί!»