Τ.Ο.Ε.Β. ΖΩΝΗΣ ΑΡΑΧΘΟΥ

Η πρόταση για «Έργα εκσυγχρονισμού» κρίθηκε επιλέξιμη……
Μετά την ανάρτηση του πίνακα κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων, πρότασης για το ΠΑΑ 2014-2020 του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο μέτρο 4, υπομέτρο 4.3. δράση 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων», φαίνεται ότι η πρόταση του Οργανισμού μας Τ.Ο.Ε.Β. ΖΩΝΗΣ ΑΡΑΧΘΟΥ με τίτλο «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του δικτύου του ΤΟΕΒ Ζώνης Αράχθου», κρίθηκε επιλέξιμη.
«Η υλοποίηση της πρότασης θα λύσει ένα μέρος χρονιζόντων προβλημάτων στην περιοχή χώρου έργων δικαιοδοσίας του Οργανισμού μας και για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την καθοριστική του συμβολή στην ολοκλήρωση της πρότασης, ο οποίος είναι αρωγός στα προβλήματα των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Άρτας και τους μελετητές της υποβληθείσας πρότασης» τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

ΚΙΝΑΛΑΡΤΑΣ
Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας του Κινήματος Αλλαγής, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής, με έμφαση στα ζητήματα του αγροτικού τομέα.
Κατά την τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος τα δύο νέα μέλη της Ν.Ε., Γεώργιος Θωμάς, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και Βασίλειος Μαγκούτης, μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, οι οποίοι και ανέλαβαν τους αντίστοιχους τομείς. Επιπλέον, ως νέος αναπληρωτής γραμματέας ορίστηκε ομόφωνα, ο Κωνσταντίνος Γκίζας.

Οδηγούσε μεθυσμένος
Συνελήφθη στις 20-03-2021 το απόγευμα στην περιοχή της Αμφιθέας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), οδηγούσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Προτεινόμενα για εσάς