Χαρά Σφαλτού-Ανεξαρτητοποιήθηκε μετά την ορκωμοσία της

Μια ακόμη αποχώρηση από την παράταξη του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου προκάλεσε εντύπωση, καθώς η κ. Χαρά Σφαλτού, πρώτη επιλαχούσα στον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη, ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Χαρακλιά και την ακριβώς επόμενη ανεξαρτητοποιήθηκε.

Στην επιστολή της επικαλείται λόγους ηθικούς και προσωπικούς και αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Αξιότιμοι δημοτικοί σύμβουλοι
Αγαπητοί συνδημότες
Την 25 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία μου ενώπιον του Δημάρχου Αρταίων κου. Χρήστου Τσιρογιάννη. Σε συνέχεια της παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κου. Κωνσταντίνου Χαρακλιά, εκλήθην ως πρώτη επιλαχούσα, να αποδεχθώ τη θέση της δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την οποία κατήλθα υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Παράλληλα σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίησή μου από την ανωτέρω Δημοτική Παράταξη. Οι λόγοι δε που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, είναι ηθικοί και προσωπικοί.
Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες οι οποίοι στην πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στα κοινά του Δήμου , μου έδωσαν έναν τόσο σημαντικό αριθμό ψήφων, γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα.
Πλέον ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα ασκώ τα καθήκοντά μου και θα υπηρετώ τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».