Έρχεται ανασχηματισμός στον Δήμο Αρταίων;

Κρυφά μηνύματα και φανερές προειδοποιήσεις στα σκαριά από τον Τσιρογιάννη

Όλα δείχνουν ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για αλλαγές στους Αντιδημάρχους του Δήμου Αρταίων. Πληροφορίες της ΗΧΩ- πάρα πολύ καλά ενημερωμένες- λένε και επιμένουν πως ο κύβος ερρίφθη και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.
Ο Χρήστος Τσιρογιάννης, που πέρασε ολόκληρο το καλοκαίρι του στο Δημαρχείο, είδε, μέτρησε και απ’ ότι φαίνεται αποφάσισε. Έτσι τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι πολύ πιθανό να δούμε τις ανακοινώσεις.

Όμως ποια ήταν τα κριτήρια του Δημάρχου για τις νέες του επιλογές; Μέτρησε περισσότερο η ετοιμότητα κάποιων να διαχειριστούν έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτές που δημιούργησε ο Covid 19; Ή μέτρησε περισσότερο, η υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξής του;
Η απάντηση είναι όλα αυτά μαζί. Γιατί όπως πληροφορούμαστε, στον σχεδιασμό του Δημάρχου είναι η επανεκκίνηση αλλά και οι σημαντικές ανακατατάξεις σε θέσεις αλλά και αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν και «κρυφά μηνύματα» και «φανερές προειδοποιήσεις» αφού ακόμα και εκείνοι που θα παραμείνουν στη θέση τους, είτε θα τους αφαιρεθεί, είτε θα τους προστεθεί κάποιος τομέας ευθύνης!

Όπως και να έχει είναι βέβαιο πως ως Δήμαρχος ο Τσιρογιάννης διαθέτει και τεφτέρι και μνήμη και στόχο. Έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και είναι αποφασισμένος να κυβερνήσει το καράβι όχι μόνο με όσους θέλουν, αλλά και με όσους μπορούν. Γιατί -κακά τα ψέματα- δεν μπορούν όλοι. Αναμένομεν και εδώ είμαστε για να κρίνουμε και τις αλλαγές…

Ν.Α.Σ.