Αγιασμός στις ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ ΑΡΤΑΣ

Τη Δευτέρα 28/9, στις ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ Άρτας και ώρα 14:30 ενόψει της νέας σχολ. χρονιάς, τελέσθηκε Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κου Καλλίνικου ο οποίος με το μεστό του λόγο μετέδωσε τις σκέψεις του για αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και ευχήθηκε στους μαθητές και μαθήτριες καλή πρόοδο, υγεία, καλή δύναμη και με αγάπη προς τον συμμαθητή τους, τους εκπαιδευτικούς των και τους γονείς των για να ξεπεράσουμε νικητές και αυτή την δοκιμασία. Στους εκπαιδευτικούς και στο υπόλοιπο προσωπικό ευχήθηκε υγεία, υπομονή και καλή δύναμη.

Στη συνέχεια ο Δ/ντής των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας κος Ζήσης Φώτιος καλωσόρισε όλους τους μαθητές Α και Β έτους και τους ευχήθηκε με τη σειρά του, υγεία, καλή πρόοδο, υπομονή και με καλή συνεργασία όλων, εκπαιδευτικών κ μαθητών και τηρώντας τα “μέτρα” προφύλαξης θα έχουμε μια πετυχημένη σχολική χρονιά.
Οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Άρτας ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτας κο Καλλίνικο που μας τίμησε με την παρουσία του στον ΑΓΙΑΣΜΟ αλλά τον ευχαριστούμε και για τον πλούσιο λόγο (μέσα από την καρδιά του) που μίλησε στους μαθητές μας.