Αγλαϊα Νάτσικα: Σπάμε το παλιό, εκλέγουμε γυναίκα δήμαρχο!

Στηρίζουμε Τζένη Ταπραντζή

Ήρθε η ώρα ο λαός της Άρτας να σπάσει το παλιό μοτίβο του δημάρχου. Ήρθε η
ώρα η Άρτα να αλλάξει σελίδα. Να πορευτεί με την πρόοδο και την εξέλιξη. Αρκετά περιμέναμε. Αρκετά υπομέναμε.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών ανέδειξε την Τζένη Ταπραντζή και τον συνδυασμό Δημοτική Αναγέννηση, δεύτερη δύναμη, για πολλούς λόγους.
Γιατί άνθρωποι δικοί μας, άνθρωποι από εμάς, συμπορεύτηκαν με την Τζένη για να αλλάξουν το τοπίο. Γιατί η Τζένη έδωσε χώρο σε όλους εμάς να εκφραστούμε και ελευθερία να δράσουμε.

Γιατί αφουγκράστηκε τις πραγματικές αγωνίες των Αρτινών, πρότεινε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ένα σχέδιο που εκτείνεται από την αναπαραγωγική ανασυγκρότηση της Άρτας, μέχρι την κοινωνική πολιτική και τη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας. Γιατί δήλωσε ότι θα συγκρουστούμε με τα συμφέροντα και να μην περιμένουν κάποιοι «στη γωνία να τους κλείσουμε το μάτι»
Γιατί μας είπε από την αρχή, πως η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή σε όλους και όλες τις ώρες. Πως θα ακούμε κάθε παράπονο, κάθε αίτημα.

Γιατί η Τζένη είναι μέσα στην κοινωνία. Είναι μέσα στην αγορά. Και επίσης είναι και μια γυναίκα με ευαισθησία για το αύριο όλων των παιδιών της Άρτας.
Μα το σημαντικότερο απ όλα αυτά, είναι ότι κάθε δημοτική αρχή που υποστηρίζεται από συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες δυνάμεις, θα γίνει ξανά πρόθυμος εντολοδόχος και εφαρμοστής των πιο σκληρών πολιτικών. Ό,τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσουν να κάνουν και αύριο εάν εκλεγούν.

Δεν θα βάλουν μπροστά τον λαό. Δεν θα βάλουν μπροστά την Άρτα, τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών. Θα βάλουν μπροστά το μικροκομματικό και προσωπικό συμφέρον.
Το μόνο που ενδιαφέρει κάθε συντηρητική πολιτική τάση, είναι να γίνεται αρεστή στους δυνατούς, σε αυτούς που κατέχουν το κεφάλαιο και θέλουν να αυγατίσουν τα κέρδη τους στις πλάτες των Αρτινών.

Τα ζήσαμε. Τα είδαμε. Τα απορρίπτουμε.
Την Κυριακή λοιπόν σπάμε το κατεστημένο του άνδρα δημάρχου και τους συντηρητισμού.
Εμπιστευόμαστε την ικανότητα, την έμπειρη ματιά, τη γνώση. Εμπιστευόμαστε αυτή που μας έδωσε χώρο να εκφραστούμε, να μετατρέψουμε το όνειρο σε πράξη. Εμπιστευόμαστε τη δημοκρατία.

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι Τζένη Ταπραντζή, στηρίζουμε Δημοτική Αναγέννηση.