ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις

Ζούμε αέρινες μέρες στο νοσοκομείο της Άρτας με πέντε θέσεις γιατρών που προκηρύχθηκαν και θα έρθουν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τον Δεκέμβρη για αυτό έπρεπε να προκηρύξουν και τις 37 κενές θέσεις του οργανισμού και συγκεκριμένα στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα έπρεπε να προκηρύξουν και τις 4 κενές θέσεις.

Παραδείγμα, όπως ακτινοδιαγνώστρια, που την ημέρα διορισμού της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετακινήθηκε για τρεις μήνες στην Άρτα,τον Οκτώβριο και είναι ακόμα εδω όπου είναι μόνη της για εφημερίες και αποκλειστικά για πραγματοποίηση εφημερίων μετα την λήξη του πρωινού ωραρίου αλλά πραγματοποιεί και το πρωινό ωράριο και τον μήνα Μάρτιο εχει 9 εφημερίες και προβλέπονται 7 η εντατικοποίηση της εργασίας και η υπερεφημέρευση πέρα από παράνομη, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και των ασθενών και των εργαζόμενων.

Να μας πουν πως γίνεται τόσο τμήματα του νοσοκομείου να λειτουργούν χωρίς προϊστάμενο ποιους περιμενουν και ταυτόχρονα ένα άτομο, με 21 δρασκελιές, να καταλαμβάνει θέση.

Καλούμε την διοίκηση να λάβει υπόψιν τις αιτήσεις των εχόντων Δ.Ε. Υ.Ε Τ.Ε, ώστε να αναγνωριστεί το πτυχίο τους κάποιοι περιμένουν ηδη δυο χρόνια.

Καλόυμε τη διοίκηση και το υπουργείο να γίνουν οι κρίσεις προϊσταμένων, καθώς το νοσοκομείο Άρτας έχουν να γίνουν, στην νοσηλευτική υπηρεσία από το 2008 και στην διοικητική από το 2011.
Πότε θα σταματήσει το νοσοκομείο να είναι προέκταση γνωστού πολιτικού γραφείου;