Ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου Ιωαννιτών ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Τα καθήκοντα του Δημάρχου ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου μετά την εκλογή του σε ειδική συνεδρίαση από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».
Ο κ. Παπαγεωργίου υπέβαλλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημοτικού συμβούλου.
Την θέση του Δημήτρη Παπαγεωργίου στο Δημοτικό Συμβούλιου καλύπτει στο εξής ο Χάρης Δολιώτης.
Ο κ. Δολιώτης ορκίστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δημάρχου.
«Η ορκωμοσία μου ως δημοτικός σύμβουλος συμπίπτει χρονικά με μία μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αλλά και για μένα προσωπικά ως γιατρού, που είναι αυτή του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ. Του ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη δημοκρατία, την ανεξιθρησκία, την επιστήμη, τη διανόηση. Από αυτή τη θέση και μέχρι τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τις αποφάσεις που θα έχουν θετικό πρόσημο για την πόλη μας και θα κινούνται στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών» ανέφερε ο κ. Δολιώτης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και σημείωσε ότι η συνεργασία τόσο με τον ίδιο όσο και με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι συνεχής προς όφελος της πόλης.
Ο κ. Βασίλης Ζωγράφος, αποποιήθηκε τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Κυριακή στις 11 το πρωί για την εκλογή νέου Προέδρου και μελών Επιτροπών.
Την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ο νέος Δήμαρχος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.