Ανακοίνωση του Δημήτρη Χουλιάρα για τις εξελίξεις στο Επιμελητήριο Άρτας

Η παράταξη ” Επιμελητηριακή Αλλαγή ” με επικεφαλής τον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, εξέδωσε ανακοίνωση την οποία υπογράφουν και τα εκλεγμένα μέλη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, η παράταξη
” Επιμελητηριακή Αλλαγή ” με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Χουλιάρα, αισθάνεται την υποχρέωση να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.
Με ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων μελών της δηλώνει τα εξής :
1.Με συνέπεια και ευθύνη στηρίζει την προεδρία του κ. Γιάννη Γκολομάζου στο Επιμελητήριο Άρτας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, τηρώντας τη δέσμευσή της που προήλθε από την αρχική συμφωνία για συνδιοίκηση.
Να θυμίσουμε ότι η συμφωνία αυτή προέβλεπε για 3 χρόνια να ασκείται η διοίκηση από την παράταξη ”Επιχειρούμε Μαζί ” του κ. Γκολομάζου και για 1 χρόνο από την παράταξη ”Επιμελητηριακή Αλλαγή ” του κ. Χουλιάρα.

2. Άλλωστε, εδώ και τρία χρόνια, με απόλυτο πάντα σεβασμό στην συμφωνία μας και στον επιμελητηριακό θεσμό, στηρίξαμε και βοηθήσαμε την προεδρία του κ. Γκολομάζου από θέσεις ευθύνης στα όργανα και στις επιτροπές, συμβάλλοντας έτσι κι εμείς στην εύρυθμη λειτουργία του Επιμελητηρίου.
Αποτέλεσμα αυτού είναι το πολύ σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει το Επιμελητήριό μας έως σήμερα προς τα μέλη του και την τοπική κοινωνία.
Δικαιολογημένα νιώθουμε περήφανοι γιατί έχουμε μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.

3. Η τριετής εμπειρία μας από την συνδιοίκηση και η ενεργός συμμετοχή των μελών μας εγγυάται ότι η μετάβαση στην νέα διοίκηση θα γίνει απρόσκοπτα και θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του έργου των δύο παρατάξεων.
4. Τέλος, ως παράταξη που έχει αποδείξει έμπρακτα την πίστη της στη συλλογικότητα και στη δύναμη της συνεργασίας,θεωρούμε τουλάχιστον αστειότητες δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες».