Από το Επιμελητήριο Άρτας

Διακρατική Εκδήλωση Δικτύωσης & Εκπαίδευσης για τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς του Έργου InClust Άρτα – Κέρκυρα – Αυλώνα – Κορυτσά

Όλες τις Εποχές Αυθεντικά Προϊόντα, Υπηρεσίες και Εμπειρίες με αναφορά στον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία της Άρτας.
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 σας καλούμε στην Διακρατική Εκδήλωση Δικτύωσης & Εκπαίδευσης για τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς (Άρτα – Κέρκυρα – Αυλώνα – Κορυτσά) του Έργου LOCAL CLUSTERS & SOCIAL ENTERPRISES INCUBATORS IN THE FIELDS OF CULTURE / TOURISM & FOLK TRADITION (InClust)

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Άρτας «Αμβρακία Αναπτυξιακή», ως επικεφαλής εταίρος του έργου InClust, υποδέχεται στην ανοικτή «Διακρατική Εκδήλωση Δικτύωσης & Εκπαίδευσης για τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς του Έργου InClust (Άρτα – Κέρκυρα – Αυλώνα – Κορυτσά)» τρία (3) Clusters που δημιουργούνται στο πλαίσιο του έργου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα Clusters Πολιτιστικής & Δημιουργικής Βιομηχανίας της Κέρκυρας, της Αυλώνας (Αλβανία) και της Κορυτσάς (Αλβανία).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και ο υπό διαμόρφωση Δημιουργικός Συνεργατικός Σχηματισμός Άρτας (Arta’s Creative Cluster).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης εκπροσώπων των τριών (3) Clusters στη πόλη της Άρτας το διήμερο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου να επισκεφτούν την Έκθεση Πολιτιστικής & Δημιουργικής Βιομηχανίας (28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019) η οποία επίσης διοργανώνεται από την Αμβρακία Αναπτυξιακή στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας (27/9 – 3/10/2019).
Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένης και του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο τομέας της Πολιτιστικής & Δημιουργικής Βιομηχανίας για την περιοχή της Άρτας.
Με εκτίμηση, Ιωάννης Γκολομάζος, Πρόεδρος