Από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ» διοργάνωσαν την Τρίτη 11 Μαΐου, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά», που τέθηκε υπό την Aιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση είχε ως θέμα τα «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» και πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Αντιπρόεδρος Β’ του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε: «Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του ΕΔΔΥΠΠΥ, στην οποία συμμετέχει ενεργά για ακόμη μία φορά το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και που αφορά στο διαδικτυακό πρόγραμμα «Αγωγή Υγείας για παιδιά». Με αποκλειστικό στόχο τη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο, δίνουμε την πρέπουσα σημασία και απλώνουμε ένα δίχτυ προστασίας στα παιδιά μας, που αποτελούν και το μέλλον της κάθε κοινωνίας. Θερμές ευχαριστίες στον εξαιρετικό ομιλητή και διακεκριμένο επιστήμονα κ. Χατζή για τις πολύτιμες γνώσεις που μας προσέφερε».
Το επόμενο θέμα του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για παιδιά» θα είναι οι «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ZOOM.