Ασφαλτόστρωση στον Άγιο Αθανάσιο Καλεντίνης

Με ανάρτησή του, ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, ενημερώνει πως «Εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” η ασφαλτόστρωση του χωμάτινου τμήματος του οδικού δικτύου στο Ντεσνίκι ( Άγιος Αθανάσιος ) της Τοπικής Κοινότητας Άνω Καλεντίνης με προϋπολογισμό κοντά στις 200.000 ευρώ !
Έργο το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει την ασφαλτόστρωση όλου του οδικού δικτύου της περιοχής καθώς μεγάλο τμήμα είχε κατασκευαστεί από χρηματοδότηση έργου ενταγμένο στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα: Greece – Albania. Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση».

Περιφέρεια Ηπείρου
Προς δημοπράτηση τα έργα βελτίωσης των αντλιοστασίων Γλυκής και Κυψέλης
Ένα ακόμη έργο, το οποίο προώθησε η Περιφέρεια Ηπείρου για την ενεργειακή αναβάθμιση των αντλιοστασίων ΤΟΕΒ με απώτερο σκοπό τη μείωση του ενεργειακού κόστους, οδεύει προς υλοποίηση.
Πρόκειται για το υποέργο «Έργα βελτίωσης αντλιοστασίων Α/Σ1 (Γλυκής) και Α/Σ 4 (Κυψέλης)», της πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας του δικτύου ΤΟΕΒ Αχέροντα», συνολικού προϋπολογισμού 1.164.630 ευρώ.
Μετά τη Σύμφωνη Γνώμη που παρείχε προς την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου» για τα τεύχη διακήρυξης και τη σχετική διαδικασία η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί άμεσα.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) που διαχειρίζεται η Ε.Υ.Δ. της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δημοπράτηση ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών στην περιοχή της Ανέζας
Εργασίες ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών στην περιοχή της Ανέζας, αναμένεται να υλοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Αρταίων.
Ειδικότερα, πρόκειται για παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων. Μεταξύ άλλων προβλέπεται να υλοποιηθούν, εργασίες για την ασφαλτική αποκατάσταση, καθώς και διαγράμμιση του οδοστρώματος, με βαφή υψηλής αντοχής και ανακλαστικότητας.
Ο Δήμος Αρταίων, προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών Ανέζας» προϋπολογισμού 220.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι την Τρίτη 26 Απριλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα www.arta.gr, στην κατηγορία Εφημερίδα της Υπηρεσίας – Προκηρύξεις.