Από το τμήμα ΆΡΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Συγκέντρωση και διανομή βοήθειας εν όψει του ΠΑΣΧΑ

Εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα ο Ερυθρός Σταυρός καλεί και παρακαλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που οι ατυχίες της ζωής και οι δύσκολες συνθήκες, που από τις πρόσφατες εξελίξεις βιώνει όλη η κοινωνία μας, με πολλή δυσκολία αντιμετωπίζουν και τις πιο βασικές ανάγκες επιβίωσής τους.
Το Τμήμα μας επιθυμεί και προγραμματίζει να διανείμει 230 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι κ.τ.λ.) σε αντίστοιχες οικογένειες όλου του νομού μας.

Η πλήρης κάλυψη αυτού του στόχου, όπως είναι φυσικό, χρειάζεται τη βοήθεια όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν.
«Στηριζόμενοι στα πολλά αποδεδειγμένα αποθέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία μας πιστεύουμε ότι μπορούμε και αυτή τη φορά να καλύψουμε αυτόν τον στόχο αν προσφέρουμε ο καθένας ότι και όσο μπορεί, σε τρόφιμα ή χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο.
Παρακαλούμε η όποια προσφορά να μας δοθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου ώστε να φθάσουν το αργότερο τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στους συμπολίτες μας που πρέπει να πάνε.
Υπενθυμίζουμε ότι θα μας βρείτε στην οδό Ν. Πλαστήρα 29, απέναντι από την πίσω είσοδο του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο τηλ.: 26810-21637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.