«Βοήθεια στο Σπίτι» για όλους στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Την πλήρη στήριξη όλων των δημοτών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη οι οποίοι πραγματικά δεν έχουν δυνατότητα εξυπηρέτησης συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αναλαμβάνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» .

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, «Εσείς που βρίσκεστε στα μεγάλα αστικά κέντρα στηρίξτε την προσπάθεια και δώστε τηλεφωνικά την πληροφορία για τις ανάγκες των γονιών σας ( φάρμακα , ψώνια , είδη πρώτης ανάγκης και ότι άλλο χρειαστεί )
Εσείς που μένετε στα χωριά και δεν σας παρείχε μέχρι τώρα υπηρεσίες το Πρόγραμμα <Βοήθεια στο Σπίτι> αν χρειαστείτε κάτι τηλεφωνείστε μας και θα είμαστε εκεί.
Εσείς που ήρθατε ή είσασταν εδώ από τα μεγάλα αστικά κέντρα για ότι χρειαστείτε και δεν έχετε τη δυνατότητα καλέστε μας και θα είμαστε εκεί .

Όλοι μας… γνωρίζοντας ή διαπιστώνοντας ότι κάποιος γείτονας ή συνάνθρωπος μας χρειάζεται κάτι ενημερώστε μας άμεσα για να μεριμνήσουμε !
Την διαδικασία αυτή υποστηρίζουν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι σε περίπτωση που τους κάνετε γνωστό το αίτημα θα συνεννοηθούν με τις Δομές του Δήμου μας για την άμεση διευθέτηση του !»

Τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης καί υποστήριξης :
1 ) 6979482040 & 6974067242 Περικλής Μιγδος
2 ) 6973335175 Γεώργιος Οικονόμου ( Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου )
3 ) 6979675433 Σαββούλα Καυκιά ( Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Καραϊσκάκη )
4 ) 6978630861 Γεώργιος Χούσος ( Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Ηρακλείας )
5 ) 6982910266 Βασιλική Μπαλλά ( Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Τετραφυλίας )