ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ: Για ένα Δήμο με κοινωνικές δομές και θα παρέχει ισχυρές υπηρεσίες

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων

Η υποχρηματοδότηση των Δήμων, η μη πρόσληψη μόνιμων εργαζομένων τα τελευταία χρόνια, η απεμπλοκή των υπευθύνων από κρίσιμους κοινωνικούς τομείς, απαιτεί ένα σύγχρονο και πρωτίστως κοινωνικό Δήμο, που θα έχει κοινωνικές δομές και θα παρέχει ισχυρές υπηρεσίες, όπως:
-Δημιουργία διευρυμένου κέντρου κοινότητας
-Νέοι παιδικοί σταθμοί
-Κέντρο αστέγων
-Παράρτημα ευπαθών κοινωνικών ομάδων κ.λ.π.
-Στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου-Φαρμακείου
-Κοινωνικό Εστιατόριο σε μόνιμη λειτουργία
-Χρηματοδότηση αυτών των κέντρων από το Δήμο και στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων σε αυτό
Οι δράσεις αυτές θα πρέπει να είναι στοχευμένες.

Διεκδικούμε μόνιμη χρηματοδότηση των κοινωνικών υπηρεσιών από το Κράτος και ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τα παιδιά μας, οι άνθρωποι με αναπηρίες, οι ευαίσθητες και αδύνατες κοινωνικές ομάδες, οι άνεργοι, οι Ρομά κ.λ.π.
Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στους νέους του τόπου μας και στην ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Επικράτεια του Δήμου μας χωρίς αποκλεισμούς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στην Άρτα το έτος 1967. Κατάγομαι από το χωριό Μελισσουργοί. Από το 1993 εργάσθηκα ως ιδιώτης οδοντίατρος, αλλά και στο Ι.Κ.Α Άρτας. Από το 2014 ως σήμερα είμαι οδοντίατρος στο Κ.Υ Άρτας. Είμαι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Άρτας Κατερίνα Γεωργάκη που κατάγεται από τα Πράμαντα και έχουμε μια κόρη 12 ετών.
Όλα τα χρόνια ως ενεργός πολίτης, συμμετείχα σε δράσεις που αφορούν την Α’ βάθμια φροντίδα υγείας (Οδοντιατρική Πρόληψη σε σχολεία), στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό. Ήμουν γραμματέας και αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αι-Μάρκος» Μελισσουργιωτών Άρτας. Από το 2004-2007, ήμουν πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «ΜΕΛΙΣΣΑ» Άρτας, ενώ από το 2011-2019, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Άρτας στηρίζοντας κάθε συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό.

*Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χριστόφορο Σιαφάκας.