ΓΣΕΕ: θλίψη για το θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΛΑ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συνάδελφου Ανδρέα Κολλά, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με σημαντική συνδικαλιστική συνεισφορά.
Ο Ανδρέας Κολλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπερασπίστηκε το έργο και την πορεία του στο κίνημα και τον συλλογικό αγώνα για την αποκατάσταση 11.500 απολυμένων οικογενειών της ΕΑΣ, υποστηρίζοντας το δημόσιο και ενιαίο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.
Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κάλυψη θέσης ειδικού συνεργάτη της Π.Ε.Δ. Ηπείρου
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου έχοντας υπόψη τη διάταξη της παρ 3 άρθρο 31 Ν. 3274/04 για την κάλυψη θέσης ειδικού συνεργάτη καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/-νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι/-νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
• Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο Πτυχίο ή Δίπλωμα της αλλοδαπής.
• Να έχουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία σε θέματα Περιφερειακής και Τοπικής Ανάπτυξης, θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάθε είδους παροχή εξειδικευμένων γνώσεων για τους τομείς δραστηριοποίησης της Π.Ε.Δ. Ηπείρου.
• Πολύ καλή γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 08/03/2021 στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (τηλ. 26510 23960 -77656) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (1 έως 7 Μαρτίου 2021) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου στον νομό Άρτας θα είναι τα ακόλουθα:
ΔΕΥΤΕΡΑ 01/03/2021 Δίστρατο – Ανεμμοράχη – Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κουκούλια – Κρυονέρι – Βαθύκαμπος 18.00-01.00
ΤΡΙΤΗ 02/03/2021 Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Ελάτη – Καστανιά – Μηλιανά- Γρέβια – Πηγές 18.00-01.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 03/03/2021 Λιμίνη – Σελλάδες – Κομπότι – Περάνθη – Κομμένο – Αγία Παρασκευή- Ανέζα – Κορωνησία – Πολύδροσο – Ράχη – Αγ. Σπυρίδωνας – Στρογγυλή 18.00-01.00
ΠΕΜΠΤΗ 04/03/2021 Γρίμποβο – Κορφοβούνι – Έλατος – Αμμότοπος – Πιστιανά – Ροδαυγή – Σκούπα – Δαφνωτή 08.00-15.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/03/2021 Πέτα – Κλειστό – Ζυγός – Μαρκινιάδα – Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα 08.00-15.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 06/03/2021 Μεγάρχη – Φωτεινό – Άνω Πέτρα – Διάσελλο – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα – Γιαννιώτι – Σκουληκαριά 08.00-15.00

4η συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου CIAK
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η 4η και τελευταία συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου CIAKτο οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού ΠρογράμματοςΔιασυνοριακής Συνεργασίας INTERREGμεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας[InterregV-AGreece – Italy] 2014-2020. Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Περιφέρειας ενώ υπήρχε και διαδικτυακή σύνδεση με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου που δεν μπορούσαν να παραστούν με φυσική παρουσία.

Το 4οProjectMeeting χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής κ.κ. GianfrancoGadaletaκαι FrancescoBasile ενώ η Περιφέρεια Ηπείρου καλωσόρισε τους εταίρους σε αυτή την τελευταία και απολογιστική συνάντηση. Στη συνέχεια αναλύθηκαν από τον κάθε εταίρο ξεχωριστά οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου, η υλοποίηση των παραδοτέων καθώς επίσης και τα αποτελέσματα αυτών.
Οι εταίροι του έργου, δηλαδή το ApuliaFilm Commission, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων – Τμήμα Ήχου και Εικόνας αναφέρθηκαν στην πορεία του έργου και όσα αποκόμισαν από αυτό και τη μεταξύ τους συνεργασία. Συζήτησαν επίσης για τυχόν βήματα που θα κάνουν στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών και τη βοήθεια που τους παρείχε το έργο CIAKσε αυτά.