Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά για τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019

Στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, οι πολίτες της Ηπείρου θα κληθούν να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν την Περιφέρεια Ηπείρου στην 3η δεκαετία του αιώνα που διανύουμε. Σε μια εποχή με τεράστιες προκλήσεις, υποχρεώσεις αλλά και δυνατότητες.
Στην προηγούμενη θητεία, η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου και ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης υλοποίησαν μια σειρά από βασικά έργα υποδομής που αποτελούσαν αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας για δεκαετίες. Στηρίξαμε τον κόσμο της παραγωγής (αγρότες, κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους, επιχειρηματίες) με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου. Προβάλαμε την Ήπειρο, τα προϊόντα της και τον πολιτιστικό της πλούτο σε δεκάδες τουριστικές εκθέσεις.
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ζητούμε από τους συμπολίτες μας να ανανεώσουν την στήριξή τους προς την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Επειδή ο νόμος έχει αλλάξει, κι εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης ζητώ την ψήφο με σταυρό, των πολιτών της ΠΕ Άρτας, προκειμένου να συνεχίσω να προσφέρω στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

«Ενημέρωση για τις Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019»
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ενημερώνει ότι η αίθουσα συνεδριάσεων θα είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου 2019. Οι πολίτες και τα ΜΜΕ θα μπορούν να παρακολουθούν τη ροή των αποτελεσμάτων των Εκλογών (Ευρωεκλογών, Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών) της 26ης Μαΐου 2019, στην ιστοσελίδα της (http://www.peartas.gov.gr/) και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Ευχαριστήριο
Tην Τετάρτη 15 Μάιου 2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα “Η Σεξουαλικότητα των Ατόμων με Αναπηρία” από τους φορείς Οικοτροφείο ” Αίολος” Ε.Ψ.Ε.Π , ΚΔΗΦ ” Αγία Θεοδώρα” του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, ΚΔΑΠ- ΜΕΑ της ΔΗΚΕΔΑ, ΚΔΗΦ ” Αγκαλιά” του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία και τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α Νομού Άρτας. Έγινε πολύπλευρη προσέγγιση του ιδιαίτερου αυτού θέματος μέσω της αλληλεπίδρασης ειδικών, γονέων και επαγγελματιών. Ευχαριστούμε θερμά τους εξαιρετικούς εισηγητές μας κ. Παππά Ευάγγελο Ψυχίατρο Ψυχοθεραπευτή Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΕΨΕΠ και Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Δ.Η.Φ “Αγία Θεοδώρα” τον κ. Σπυρίδων- Γεώργιο Σούλη Αναπληρωτή καθηγητή Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την κ. Βέρμπη Λούλα Msc Παιδίατρος /Μετεκπαίδευση στην Αναπτυξιολογία Παιδιών/ Μάστερ Κοινωνικής Ψυχιατρικής Παιδοψυχιατρικής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ κ. Βλάχος Μιχαήλ, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Χαρμπής Ευάγγελος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ” Αγία Θεοδώρα” κ. Μπίζας Χαράλαμπος ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ” Αγκαλιά” κ. Γεωργοδήμος Αλέξανδρος ,η αντπρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα- Μαρία Κουτρούμπα, η αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Τυφλών Β/Δ Ελλάδας κ. Παππά Γλυκερία καθώς επίσης πλήθος φορέων της πόλης, συναδέλφων και φίλων. Ευχαριστούμε ακόμα τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Άρτας που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της υπέροχης αυτής εκδήλωσης!