Δήμος Ιωαννιτών: Στρατιωτική μπάντα, πολιτιστικοί σύλλογοι και μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα

Η στρατιωτική μπάντα, πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές του Μουσικού Σχολείου και άλλοι έψαλλαν τα κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και αντάλλαξαν ευχές με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ζωγράφο, τον αναπληρωτή δημάρχου Βαγγέλη Πήχα, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
Η πόλη των Ιωαννίνων, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, έχει φορέσει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και φέτος αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό.
Ο ίδιος έδωσε τις θερμότερες ευχές του προς όλους για «Καλά Χριστούγεννα».

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ελισάφ
Φίλες και φίλοι
Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, φέτος σε συνθήκες κανονικότητας κι αφού δοκιμαστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα.
Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε με τις νέες δοκιμασίες που έφερε ο πόλεμος, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση.
Οι μέρες των Χριστουγέννων φέρνουν πάντοτε το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας.
Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προχωρήσουμε στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία με σκοπό να κάνουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Η πόλη μας υποδέχεται και φέτος πλήθος επισκεπτών κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα ότι μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.
Υπερβαίνοντας τις μικρές διαφορές.
Το φως των Χριστουγέννων…
Το άστρο που φωτίζει αιώνες τώρα τον δρόμο και τον προορισμό…
Την ελπίδα που γεννιέται..
Την αγάπη και την αλληλεγγύη..
Τα κρατάμε εφόδια για να υποδεχθούμε και να πορευτούμε στο νέο έτος.
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

«Πεζοδρομούνται» Ανεξαρτησίας και Χαριλάου Τρικούπη
Σε εορταστικούς πεζοδρόμους μετατρέπονται οι οδοί Χαριλάου Τρικούπη και Ανεξαρτησίας την παραμονή των Χριστουγέννων καθώς και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Με αποφάσεις που ελήφθησαν από το Δήμο, απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων στην οδό Χαριλάου Τρικούπη από τις 11 το πρωί ως τις έξι το απόγευμα και στην οδό Ανεξαρτησίας από τις 11 το πρωί ως τις δέκα το βράδυ.
Σκοπός των αποφάσεων αυτών είναι να διευκολυνθεί η κίνηση των πεζών και οι εορταστικές αγορές.