Δημοπράτηση της κατασκευής γηπέδων 5×5 στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Τον Ιούνιο προβλέπεται η δημοπράτηση της κατασκευής γηπέδων 5×5 στον Άγιο Νικόλαο Πηγών , Σκουληκαριάς , Καστανιάς καθώς και αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Διαδημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου “Κάμποι Δημαριού” με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος !
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού αξίας: 490.000 € του οποίου την δημοπράτηση και την επίβλεψη αναλαμβάνει ο Δήμος Ζηρού, την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και Δήμου Ζηρού για την τεχνική υποστήριξη υπέγραψαν οι Δήμαρχοι των δυο Δήμων παρουσία και του Δημοτικού Συμβούλου Αιμίλιου Αντωνάκη!

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Π. Μίγδος, ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ευχαριστεί τον Δήμο Ζηρου για την στήριξη και βοήθεια που παρέχουν οι υπηρεσίες του σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία , μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Αν και οι χρηματοδοτήσεις είναι εξασφαλισμένες δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα του Δήμου μας καθυστερούν τόσο στην δημοπράτηση τους όσο και στην εκτέλεση λόγω έλλειψης προσωπικού. Με αποκλειστική ευθύνη του Κράτους αρκετοί μικροί Δήμοι αν και εδώ και δυο χρόνια έχουν εξασφαλίσει την έγκριση θέσεων Μηχανικών ( 2 θέσεις για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη ) ακόμη δεν έχει βγει η σχετική προκήρυξη!