ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ Νέα χρονιά για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κερασούντας

Η μέριμνα και η φροντίδα για τα Σχολεία και τη βελτίωση σχολικών εγκαταστάσεων στον Δήμο μας, δεν σταμάτησαν ούτε λόγω των εορτών, αλλά ούτε από την έξαρση της πανδημίας σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ζηρού. Έτσι σε αρκετά Σχολεία του Δήμου έγιναν παρεμβάσεις και μικρο-επισκευές, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η πλήρη επάρκεια σε διαγνωστικά τεστ για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Η Σχολική Επιτροπή Α’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, με την κοινότητα Νέας Κερασούντας και τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καραβασιλείου, άδραξαν την ευκαιρία του διαλείμματος των εορτών και σε συνεργασία με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κερασούντας κ. Δημήτριο Μήτο, προχώρησαν σε εργασίες ελαιοχρωματισμού και μικροεπισκευών του συγκεκριμένου 6-θέσιου, Σχολείου. Έτσι μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν με τη νέα χρονιά σε ένα ‘φρεσκαρισμένο’, ανανεωμένο και πιο όμορφο σχολικό περιβάλλον.

Αποσφραγίστηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό Δήμου Ιωαννιτών

Αποσφραγίστηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών «Αναβάθμιση ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού Δήμου Ιωαννιτών» με εκτιμώμενο κόστος 15.447.592 ευρώ πέραν ΦΠΑ.
Έχει κατατεθεί μία προσφορά της «Ένωσης Εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε.-FOTAGONLEDA.E.». Ήδη άρχισε η εξέταση των δικαιολογητικών συμμετοχής στο διαγωνισμό και εν συνεχεία της αξιολόγησης της τεχνικής προσφοράς.

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας συνεχίζει το πρόγραμμα «Εμβολιασμοί κατ’ οίκον» ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύνανται να μετακινηθούν.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:
6907724367 (ΚΕΠ Υγείας) και 2665028140 (Κέντρο Κοινότητας) καθώς και στο κινητό τηλέφωνο της αντιδημάρχου Κοινωνικής & Ψηφιακής Πολιτικής, κας Βασιλικής Τσώτου, 6957778524 ή στέλνοντας mail στο: kepygeias@igoumenitsa.gr
Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:
-Ονοματεπώνυμο
-Διεύθυνση
-Τηλέφωνο
-ΑΜΚΑ
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των κοινωνικά αδύναμων δημοτών συμμετέχοντας ενεργά στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού των πολιτών κατά της Covid-19

Πρωτιές της Ουρανίας Ντούσκου στο «Anglo Scottish Champs»


Την υπέρβαση έκανε η νεαρή Γιαννιώτισσα αθλήτρια χιονοδρομίας Ουρανία – Μαρίνα Ντούσκου στο Anglo-Scottish Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο PILA της Ιταλίας το διάστημα 10 με 12 Ιανουαρίου. Η αθλήτρια του ΑΛΠΙΣ στις 11 Ιανουαρίου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα του Γιγαντιαίου Σλάλομ (GS), με συνολικό χρόνο 126,09 sec, μόλις 0,07 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από την πρώτη Tia Freshwater, ενώ την επομένη κατετάγη και πάλι δεύτερη στο αγώνισμα του Σούπερ Γιγαντιαίου Σλάλομ (SG), με χρόνο 56,38 sec, μόλις 0,63 δέκατα του δευτερολέπτου και πάλι πίσω την ίδια Βρετανίδα αθλήτρια. Η Ντούσκου διεκδίκησε με αξιώσεις την πρώτη θέση μιας και στην δεύτερη κούρσα και των δύο αγωνισμάτων ήταν ταχύτερη από την Βρετανίδα, πλην όμως δεν κατόρθωσε να καλύψει την διαφορά.