ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Ορισμός αντιδημάρχων και αρμοδιότητες

Στον ορισμό αντιδημάρχων με θητεία ενός έτους προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε ότι η τρέχουσα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά καθώς θα φανούν στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλειάς που προηγήθηκε, ειδικά στον τομέα των έργων.
Παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη για περισσότερη δουλειά ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα της καθημερινότητας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.
«Σκοπός όλων μας είναι να υπηρετούμε τους πολίτες. Με συνέπεια και με ίση αντιμετώπιση όλων. Ήδη είναι σε εξέλιξη ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων που καλύπτει όλη την έκταση του Δήμου. Οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας θα είναι συνεχής και εντατική. Παράλληλα στην χρονιά που ξεκίνησε έχουμε ανοιχτά δύο πολύ μεγάλα θέματα. Δύο ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν την φυσιογνωμία της περιοχής. Πρόκειται για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα και την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη. Αποτελούν τις μεγάλες μας προτεραιότητες και πιστεύουμε ότι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Ελισάφ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου αντιδήμαρχοι ορίζονται:
1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΗΧΑΣ: Αντιδήμαρχος ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ποιότητας ζωής και πολεοδομίας, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΥΡΟΥ-ΟΥΖΑ: Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού- Ανάδειξης Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.
3. ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΒΒΑΣ: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.
4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΛΕΤΟΣ: Αντιδήμαρχος Έργων και Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.
5.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΛΕΤΣΑΣ: Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα- Περιφερειακής Ανάπτυξης & Προστασίας Περιβάλλοντος – Λίμνης και Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, στον οποία παρέχεται αντιμισθία.

6. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ : Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Συντήρησης έργων, Πρασίνου και Παιδικών Χαρών, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.
7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΩΛΗΣ: Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Ενότητας Περάματος, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.
8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ : Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Επιχειρηματικότητας στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.
9. ΕΛΕΝΗ ΑΚΟΝΙΔΟΥ: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.
Μεταβιβάζονται επί πλέον των αρμοδιοτήτων της προεδρίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας των Μουσείων και της Πινακοθήκης.
10. ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Αντιδήμαρχος Κληροδοτημάτων και Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.
11.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΗΣ: Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διαχείρισης Κυνοκομείου, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.
12. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΤΣΑΝΤΗ: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.