ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΚΟΥΦΑΣ

Συνάντηση Δημάρχου με τους νέους Διοικητές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής 
Τους νέους διοικητές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας, κυρίους Βασίλειο Λαγό και Κωνσταντίνο Κίτσιο αντίστοιχα, υποδέχθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο του Πέτα, η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση.
Με την προσδοκία η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Νικολάου Σκουφά της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να συνεχιστεί στο μέλλον, η κ. Βαβέτση ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο διοικητές, στα νέα τους καθήκοντα.

Γιώργος Στύλιος: «1,4 εκατ. ευρώ σε 284 παραγωγούς της Άρτας για ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα»
Στην καταβολή αποζημιώσεων ύψους 1,46 εκατ. ευρώ σε 284 δικαιούχους προχώρησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο ΕΛΓΑ. Οι συγκεκριμένες πληρωμές κατά κύριο λόγο αφορούν παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές από την ανεμοθύελλα που έπληξε κοινότητες του Κάμπου της Άρτας, την άνοιξη του 2022. Πρόκειται για συμπληρωματική πληρωμή που αφορούσε παραγωγούς που δεν είχαν καλύψει τις εισφορές τους προς τον ΕΛΓΑ.
Με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας ΝΔ δήλωσε: «1,4 εκατ. ευρώ σε 284 παραγωγούς της Άρτας για ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα. Με την ενίσχυση και τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ καταφέραμε να αποζημιώνουμε τους παραγωγούς κατά μέσο όρο εντός εξαμήνου από την καταγραφή των ζημιών και με μία δόση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή και τον Προϊστάμενο αλλά και όλους τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ Ηπείρου που εργάστηκαν με φιλότιμο, ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία άμεσα, όταν στο παρελθόν απαιτούνταν από ένας έως και ενάμισης χρόνος για την ολοκλήρωσή της. Στηρίζουμε με πράξεις τους παραγωγούς. Είμαστε δίπλα τους.»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ «ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Θεοδωριάνων Άνθιμος Αργυρόπουλος σας προσκαλεί την Κυρι 5 Μαρτίου και ώρα 11.ΌΟ πμ σε γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στα γραφεία Συλλόγου, Βασιλέως Κων/νου 17-19.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
2.ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
3.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022-2023
4.ΕΚΟΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
5.ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΣ
6.ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
7.ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της γενικής συνέλευσης με την παρου δικηγόρου μετά από αίτηση του συλλόγου στον δικηγορικό σύλλογο Ύποψηφιότητα” μπορούν να θέσουν όλα τα μέλη του συλλόγου που είναι ταμειακός τακτοποιημένα αυστηρά στις ημερομηνίες 17-25 Φεβρουαρίου με αίτηση τους στα γραφεία συλλόγου. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο για τα μέλη του Δ.Σ και την Εξελεγκι επιτροπή. Αιτήσεις μετά την 25η Φεβρουαρίου δεν θα γίνονται δεκτές.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ελευθερία Καψάλη Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χρυσόστομος Τσινέλος