Διαδικτυακή συνάντηση με γονείς για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Άρτας διοργανώνει και προσκαλεί στην διαδικτυακή συνάντηση για γονείς με παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο με θέμα:
Γονείς -παιδιά: «Τι μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια στο διαδίκτυο»
Τρίτη 17 & Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Ώρα 5:30 μ.μ.-7:30 μ.μ.
Ελάτε να συζητήσουμε για το διαδίκτυο, τις θετικές & αρνητικές πλευρές του, τους κινδύνους & τους τρόπους που μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά για να προστατεύουμε τα παιδιά μας.
Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να στείλουν μήνυμα στο e-mail του Κ.Π.: kpnartas@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, e- mail) ή να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Γραμματείας: 2681023126 καθημερινές & ώρες: 9:00 -13:00 έως 16/1/2023.
Είναι απαραίτητη διαδικασία για να γίνει η αποστολή του συνδέσμου συμμετοχής.
Η εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ΖΟΟΜ.
Συντονίστριες:
κ. Μπακέλα Μαρία- Κοινωνική Λειτουργός
κ. Φλώρου Σπυριδούλα- Κοινωνική Λειτουργός

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ στην Αθμια Εκπαίδευση: 220 αιτήσεις για 113 σχολικές μονάδες Π.Ε. Ηπείρου
Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονταν να επιλεγούν ως Διευθυντές σχολικών μονάδων.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου για τις σχολικές μονάδες τις πρωτοβάθμιας κατατέθηκαν 220 αιτήσεις για 113 σχολικές μονάδες. Αναλυτικά:
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 32
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 23
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 29
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 18
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 113
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 48
Δ/ΝΣΗ Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 46
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 24
ΣΥΝΟΛΟ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 220
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 113

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Πρόσκληση για τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού
Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας απευθύνει πρόσκληση σε ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην μεγάλη με άρματα παρέλαση ως Βασίλισσα του Καρναβαλιού.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν φωτογραφίες και βιογραφικά στο email του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας komitatoprevezas2006@gmail.com και μπορούν να επικοινωνούν με τους Χρήστο Λούπα, Θωμά Τσούνη και Κώστα Βλάχο στα τηλέφωνα: 6941606001-6937287704-6944167674

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημάρχου Αρταίων στον νέο Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 

Τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων ΧρήστοςΤσιρογιάννης στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στα Γιάννενα.
Η επίσκεψη του κ. Τσιρογιάννη εκτός του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και ουσιαστική, καθώς ακολούθησε συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με το Δήμο, αλλά και γενικότερα για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης μιας και ο Δήμαρχος είναι μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ.
Δηλώσεις Χρ. Τσιρογιάννη
«Είναι μια συνάντηση εθιμοτυπική αλλά παράλληλα είναι και συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν το Δήμο μας». Είμαι σίγουρος», τόνισε ο κ. Τσιρογιάννης «ότι θα έχουμε αγαστή συνεργασία για όλα τα μείζονα θέματα όπως είχαμε όλα τα χρόνια με την Διοίκηση της Αποκεντρωμένης».

Δήμος Νικολάου Σκουφά για τη συγκρότηση Συμβουλίου ένταξης μεταναστών και προσφύγων του Δήμου Ν. Σκουφά ***
Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, στo πλαίσιo της συγκρότησης του Συμβουλίου ένταξης μεταναστών και προσφύγων, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με το άρθρο 79 του Ν.4555/2018, καλεί όλους τους αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, να συμμετέχουν στη σύνθεση του ανωτέρω συμβουλίου. Το συμβούλιο απαρτίζεται από έξι (6) Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι ορίζονται από το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο και πέντε (5) μέλη τα οποία ορίζονται με τη διαδικασία της παρ. 2 του άρθρου 78 του Ν.3852/2010 που σύμφωνα με το καταστατικό τους δραστηριοποιούνται είτε στον οικείο Δήμο, είτε στην οικεία Περιφέρεια είτε σε εθνικό επίπεδο και αφορά δευτεροβάθμια ή ομοσπονδιακού χαρακτήρα οργάνωση συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία των μελών τους εγγράφως στο Δημαρχείο Πέτα (ταχ. διεύθυνση: Πέτα Άρτας, 47200) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: dimos@nskoufas.gr, υπόψη κ. Σοφίας Λάμπρου, τηλ. 2681360422, μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.