Δωρεά σπιτιών για τα αδέσποτα του κυνοκομείου

Τέσσερα σπιτάκια για τα αδέσποτα, με στόχο την εξυπηρέτηση αναγκών του κυνοκομείου, παρέλαβε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, μετά από δωρεά συμπολιτών μας.
Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί τους διαθέτες: Μαρία Κώστογλου, Κωνσταντίνο Γκέλη και Δημήτρη Μήτση για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν την φροντίδα των αδέσποτων ζώων που διαβιούν στην περιοχή μας, αλλά και για την πρόθεσή τους να στηρίξουν δράσεις που σχετίζονται με την περίθαλψη των ζώων συντροφιάς.

Προκήρυξη της ΕΛΑΣ για την πρόσληψη ψυχολόγων και ιατρών 
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.
Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

ΕΚΛΟΓΕΣ στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ
Έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στον Σύλλογό ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Συρμακέσης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Λέττας Γεώργιος
Γραμματέας: Νέσσης Βασίλειος
Ταμίας: Συρμακέση Δήμητρα
Μέλος: Μέρτζιος Χρήστος
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία και το νέο έτος να λάμπει σαν χρυσός!