Μεταγραφές στην αντιπολίτευση της Περιφέρειας Ηπείρου!

Έφυγε από τον Δημητρίου και πήγε στον Ριζόπουλο

Η «μεταγραφή» του στελέχους του ΚΙΝΑΛ Αλκιβιάδη Λάνταβου από την παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Δημ. Δημητρίου (ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές), στους «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπ. Ριζόπουλου, προκάλεσε συζητήσεις και κόντρες στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Ο Αλκιβιάδης Λάνταβος σύμφωνα και με σχετικές δηλώσεις και ανακοινώσεις ανέλαβε μάλιστα χρέη διεύρυνσης της παράταξης Ριζόπουλου προς όλους τους «δημοκρατικούς πολιτικούς χώρους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Άμεση αντίδραση του Δ. Δημητρίου, ο οποίος προχώρησε στην διαγραφή του κ. Λάνταβου, καθώς στη συνέντευξη Τύπου των «Οριζόντων Ηπείρου», αφέθηκε να εννοηθεί πως η μεταπήδηση Λάνταβου είχε και τις… ευλογίες του νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη.
«Η παράταξη «Ήπειρος Όλον» συνεχίζει ενωμένη και με ομοψυχία τον αγώνα της, πιστή στις αρχές και τις αξίες της, όπως αυτές απορρέουν και μέσα από τις δηλώσεις του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη. Κάθε προσπάθεια από οποιονδήποτε να εμπλέξει τον νέο Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη σε καθαρά προσωπικές-επικοινωνιακές στρατηγικές και ενδεχομένως για ίδιον όφελος, είναι προσπάθειες που πέφτουν στο κενό και αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση Δ. Δημητρίου.