Εκδήλωση της ΕΤ.ΕΛ.ΘΕ

Βαλκάνια: Απειλές και επιπτώσεις

Η ΕΤ.ΕΛ.ΘΕ (σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων) διοργανώνει ομιλία -συζήτηση με προσκεκλημένο τον πρέσβη Ε.Τ. Μαλλιά Αλέξανδρο και με θέμα: ” ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΙΤΙΣΜΟΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ : Απειλές και Επιπτώσεις.”
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 /6/2022 ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης 20:00 στον χώρο του Δημοτικού (θερινού) κινηματογράφου ΟΡΦΕΑΣ.
Τα Βαλκάνια είναι μια περιοχή στην οποία οι ανακατατάξεις με σοβαρές επιπτώσεις είναι πολύ πιθανές οι οποίες ακόμη αν δεν συμβούν οι προσπάθειες για την υλοποίηση τους είναι αρκετές να δημιουργήσουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Δεν είναι μόνο η Τουρκία φορέας προβλημάτων -αν και σημαντικός- καθώς υπάρχουν ανοικτά θέματα και σε άλλες χώρες στα βόρεια σύνορα μας.
Ελπίζουμε με την συνδρομή του πρέσβη κου Μαλλιά να κατανοήσουμε το περιβάλλον όπως αυτό έχει ήδη διαμορφωθεί αλλά και όπως διαμορφώνεται, επηρεαζόμενο από τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις.
Η Εταιρία Ελληνικών θεμάτων είναι ένα σωματείο με έδρα την Άρτα το οποίο έχει σκοπό:
1)την διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων για θέματα που αφορούν στην Ελλάδα και τους Έλληνες , με προσκεκλημένους (αναγνωρισμένους επαγγελματικά και επιστημονικά) ανθρώπους ή φορείς,
2)την ευρύτερη κοινωνική συμμετοχή και
3)την διαφήμιση της περιοχής της Άρτας μέσω των προαναφερθέντων δραστηριοτήτων.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη πρόσβαση. Με εκτίμηση ΤοΔΣ