Η ΟΝΝΕΔ Άρτας για το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Από το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης ΟΝΝΕΔ Άρτας, ενημερώνουν πως με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στις 3-4-5 Ιουνίου στην στο ΣΕΦ, στην Αθήνα με τη συμμετοχή των συνέδρων να ξεπερνάει τους 2300.
Ως ΟΝΝΕΔ Άρτας, -αναφέρεται στην ανακοίνωση- συμμετείχαμε δέκα σύνεδροι όπου συμβάλλαμε με τη ψήφο μας και εκλέξαμε το νέο Πρόεδρο της Οργάνωσης, Ορφέα Γεωργίου και έτσι βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι για την ΟΝΝΕΔ του 2030, την ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας.

Δε θα υπήρχε καλύτερη εξέλιξη, από το αποτέλεσμα της Κυριακής μετά την εκλογική διαδικασία, όπου το μέλος της ΟΝΝΕΔ Άρτας, Αντώνης Καραμπίνας εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα και να επισημάνουμε πως η Άρτα είχε αρκετά χρόνια να εκπροσωπηθεί στην Κεντρική Επιτροπή. Άρα για εμάς αυτό έχει διπλή επιτυχία.
Ακόμη καλή δύναμη να ευχηθούμε στον Αρτινό Γιώργο Πανέτα που εκλέχθηκε και αυτός στην Κεντρική Επιτροπή με κυρία ενασχόληση του, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας.
Μετά το πέρας της εκλογής του Προέδρου της Οργάνωσης αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής, σειρά θα έχουν το επόμενο διάστημα οι εκλογές για ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών. Και σε αυτή τη μάχη θα είμαστε έτοιμη και θα τη βγάλουμε εις πέρας με απόλυτη ανανέωση στη Νομαρχιακή Άρτας.