Ελληνική Κωπηλασία - Τίμησε τον Αλέξανδρο Καχριμάνη!

Η καίρια συμβολή του στο Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας Νέων 2019

Μία τιμητική πλακέτα και ένα μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» τόσο για την προσωπική του συμβολή, όσο και για την ουσιαστική στήριξη που παρείχε συνολικά η Περιφέρεια Ηπείρου για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 στην Παμβώτιδα πρόσφεραν χθες στον Αλέξανδρο Καχριμάνη στελέχη της Διοίκησης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) και της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, τα οποία τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.

Την πλακέτα απένειμε στον Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού 2019 Γιάννης Καρράς, ο οποίος τόνισε ότι η συμβολή του υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, στους οποίους έλαβαν μέρος 30 χώρες απ’ όλη την Ευρώπη. Εξέφρασε δε την ευχή να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον για άλλες διοργανώσεις. Ο κ. Καχριμάνης από την πλευρά του δήλωσε ότι η Περιφέρεια βοηθάει όπου της ζητείται, αρκεί να έχει τη δυνατότητα. Στο πλαίσιο της σύντομης συνάντησης συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η εκκρεμότητα που υπάρχει με τη νομιμοποίηση των παρόχθιων κωπηλατικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα, οι οποίες βρίσκονται εντός της ζώνης οριοθέτησης της λίμνης.

Εκτός από τον κ. Καρρά, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου βρέθηκαν χθες ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Αντώνης Αργυρίου, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Εφήβων Νεανίδων – Παίδων Κορασίδων Κώστας Νταλαμάγκας, η Διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών της Ομοσπονδίας Λία Τρίκα, ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Νέων 2019 Αλέξανδρος Μπερής και η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Μάρθα Παλαιοπάνου.