Εμπορικός Σύλλογος Άρτας

Συμπαράσταση στην κινητοποίηση του κλάδου της εστίασης και των αγροτών

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας σε συνεδρίαση του στις 5 Φεβρουαρίου 2021 αποφάσισε :
-Να δηλώσει την συμπαράστασή του στον Σύλλογο Εστίασης για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, και να συμμετέχει στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , με έναν εκπρόσωπο από το ΔΣ (λόγω κορονοϊού ένα άτομο).
– Να δηλώσει την συμπαράστασή του στον Σύλλογο των Αγροτών για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου τους, και να συμμετέχει στην κινητοποίηση (αυτοκινητοπομπή) που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με συμμετοχή μελών του ΔΣ αλλά και απλών μελών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ «Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας είναι πάντα δίπλα στους αγώνες όλων των επαγγελματικών συλλόγων και ομάδων».
Παράλληλα, το ΔΣ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ και ΕΜΠΟΡΩΝ (ΟΕΒΕ)Άρτας σε συνεδρίαση του στις 3 Φεβρουαρίου 2021 με την
συμμετοχή των προέδρων των σωματείων –μελών της αποφάσισε να δηλώσει την συμπαράστασή του στον Σύλλογο Εστίασης για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, και να συμμετέχει στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , με έναν εκπρόσωπο από το ΔΣ (λόγω κορονοϊού ένα άτομο).
Η ΟΕΒΕ Άρτας είναι πάντα δίπλα στους αγώνες όλων των επαγγελματικών συλλόγων και ομάδων, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας με ανακοίνωσή του χαιρετίζει «το συλλαλητήριο της φτωχομεσαίας αγροτιάς στην Άρτα στις 12 Φλεβάρη και τη κοινή κινητοποίηση με εργατικά συνδικάτα και επαγγελματικούς συλλόγους. Οι εξευτελιστικές τιμές σε συνδυασμό με το αυξανόμενο κόστος παραγωγής αποτελούν τη θηλιά που διαρκώς σφίγγει γύρω από το λαιμό της φτωχομεσαίας αγροτιάς (…) Καλούμε το επόμενο διάστημα σε αγωνιστικό συντονισμό τις ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων, επιτροπές αγώνα αγροτών, τα σωματεία εργαζομένων στα τρόφιμα και ποτά , τους συλλόγους γεωπόνων και κτηνιάτρων να πάρουν πρωτοβουλίες αγώνα για την ανάδειξη και αγωνιστική επίλυση των μεγάλων προβλημάτων» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.