Εξιχνιάσθηκε κλοπή μοτοποδηλάτου στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες της 12-01-2024 στην Άρτα, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στις 17-01-2024 και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ηγουμενίτσα :Συνελήφθησαν τρία άτομα στην για παραβάσεις περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στις 17-01-2024 το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας δύο ημεδαποί και αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων, καθώς και μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου, που κατείχε ο αλλοδαπός.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

Πρέβεζας :Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις περί όπλων
Συνελήφθη στις 17-01-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αρχαιοτήτων.
Ειδικότερα, ύστερα από έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• αρχαίο νόμισμα,
• κυνηγητικό όπλο,
• 15 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm,
• αεροβόλο όπλο με διόπτρα και
• κοντάκι από τυφέκιο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.