Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών με διάρρηξη από τρία καταστήματα στην πόλη της Άρτας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 
Εξιχνιάσθηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις (3) υποθέσεις κλοπών με διάρρηξη από καταστήματα στην πόλη της Άρτας.
Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, ηλικίας 32, 30 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας -κατά περίπτωση- με διαφορετική σύνθεση, προέβησαν στις παρακάτω κλοπές:
• κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 20/09/2019, ο 32χρονος από κοινού με τον 30χρονο, διέρρηξαν παντοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν διάφορα είδη και χρηματικό ποσό
• κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 23/09/2019, ο 32χρονος από κοινού με τον 30χρονο, διέρρηξαν βιβλιοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν διάφορα είδη και χρηματικό ποσό
• την 11/10/2019, ο 32χρονος από κοινού με τον 27χρονο, διέρρηξαν κρεοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας εξετάζεται η συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Συνελήφθη αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη στις 30-12-2019 το βράδυ στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την αποτροπή της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται πεζός, μεταφέροντας σε σακίδιο πλάτης (3) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -4- κιλών και -370- γραμμαρίων, ενώ σε εσωτερική θήκη του μπουφάν του κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,6- γραμμαρίων.

Τα παραπάνω ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Εξιχνίαση κλοπής από σούπερ μάρκετ στο Λούρο Πρέβεζας
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σούπερ μάρκετ στο Λούρο Πρέβεζας.
Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες εμπλέκονται σε κλοπή διαφόρων ειδών από τα ράφια σούπερ μάρκετ στο Λούρο Πρέβεζας, η οποία έγινε το απόγευμα της 27-12-2019.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.