Επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτρη Τσιρώνη

Με πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτρη Τσιρώνη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας.
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή και πρ.Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος Βουλευτή.
«Είμαι περήφανος που υπήρξε φίλος μου και είμαι σίγουρος ότι και η Άρτα σύσσωμη είναι περήφανη γι’ αυτόν τον πολιτικό άνδρα που διακρίθηκε για την μαχητικότητά του, για την προσφορά του, για το ήθος του, για την εντιμότητά του» επισημαίνει ο Α.Λοβέρδος.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην Ειδική Προωθητική Εκδήλωση στη Σόφια
Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», πρόκειται να διοργανώσει εκδήλωση παρουσίασης του Προορισμού στη Σόφια, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.
Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας η Περιφέρεια Ηπείρου, σχεδιάζει την οργάνωση Β2Β συναντήσεων των επαγγελματιών Τουρισμού της Ηπείρου με τους τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας.
Η παρουσίαση και οι συναντήσεις Β2Β θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Sofia Balkan Hotel σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν και να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: e.chanoglou@encore.com.gr, τη φόρμα συμμετοχής ως την 3 Οκτωβρίου 2022.
Για περαιτέρω πληροφορίες κα Ελένη Χανόγλου στο τηλ. 2310407071 ή στο e.chanoglou@encore.com.gr.
(Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Β2Β είναι δωρεάν. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής βαρύνουν τον συμμετέχοντα.)

Ο.Ε.Σ.ΒΔ.Ε.Ν.
Καμία χειροπιαστή ανακούφιση για τους μικρούς εμπόρους
«Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ στη ΔΕΘ, δεν φέρνουν καμία ουσιαστική και χειροπιαστή ανακούφιση για τους μικρούς αυτοαπασχολουμένους εμπόρους» τονίζει σε ανακοίνωση για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια και τα άμεσα μέτρα διεκδίκησης η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ.
Και συγκεκριμένα σημειώνει πως η κυβέρνηση
•Δεν ανακοίνωσε κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ακρίβεια στο ρεύμα, στα καύσιμα, στις πρώτες ύλες. Τα δήθεν κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας, ουσιαστικά προαναγγέλλουν νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς.
•Ο φόρος του τέλους επιτηδεύματος που θεσπίστηκε σαν έκτακτο μέτρο πριν μια δεκαετία, είναι ακόμα εδώ για να μας θυμίζει ότι «ισονομία» σημαίνει ο μικρός έμπορος και το σουπερμάρκετ να πληρώνουν τον ίδιο φόρο.
•Επιπλέον δεν ακούσαμε ούτε λέξη για ανακούφιση από τα συσσωρευμένα χρέη. Μόνο μικρές ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων με τόκο και στο διηνεκές, και την εφορία και το ΚΕΑΟ να προχωρούν σε κατασχέσεις. Την στιγμή μάλιστα που 40.000 πλειστηριασμοί κατοικιών βρίσκονται σε εξέλιξη!
•Ταυτόχρονα η κυβέρνηση, αρνείται να επαναφέρει το αφορολόγητο στις 12.000€, την ίδια ώρα που κάνει ένα σωρό δωράκια στις μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες που είμαστε στην ΕΣΕΕ να προχωρήσουμε από κοινού σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, να συντονίσουμε την φωνή μάς με κορύφωση την πανελλαδική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.