ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕ

Το Επιμελητήριο Άρτας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ ,διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Παρουσίαση εξαγωγών Περιφερειακής Ενότητας – Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων – Σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών τροφίμων-ποτών & καλλυντικών» , με σκοπό την ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών για τη σημασία
α) των συστημάτων ιχνηλασιμότητας στα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής ενός προϊόντος από την GS1 Association Greece
και
β) των πιστοποιήσεων vegan-vegetarian από την Greekexports.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τον ΣΕΒΕ για τις εξαγωγικές επιδόσεις της Περιφερειακής ενότητας Άρτας. Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου 2ου ορόφου, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 -20:30

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όσες και όσους εμπιστεύθηκαν το όραμά μας και στήριξαν με την ψήφο τους την προσπάθειά μας.
Αποδεχόμαστε την εντολή που δόθηκε από τους δημότες της Ηγουμενίτσας και θα είμαστε παρόντες στο καθήκον που μας ανέθεσαν.
Μαζί συνεχίζουμε!
Μαζί για την Ηγουμενίτσα!

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
–Συγχαρητήρια στην παράταξη «Μαζί για τον Πολίτη» για τη νίκη.
Οφείλουμε να συγχαρούμε την παράταξη «Μαζί για τον Πολίτη» και τον επικεφαλής της κ. Γιώργο Ζυγούρη για τη νίκη. Σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία των πολιτών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους μας οι οποίοι πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έδωσαν έντιμα και με αξιοπρέπεια τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και πάλι από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες που πίστεψαν στην παράταξή μας, εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Δήμος Αθηναίων: Έδωσαν χέρια Δούκας και Ζαχαριάδης 
Συμμαχία Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη με στόχο την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 στην Αθήνα.
Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα Κώστα Ζαχαριάδη υποδέχθηκε στις 11:00 της Τρίτης (10/10) στο γραφείο του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
Η συνάντηση -με διάρκεια λίγο λιγότερο από μια ώρα- διεξήχθη σε θερμό κλίμα. Συζήτησαν για τα προβλήματα των Αθηναίων, όπως είναι η δύσκολη καθημερινότητα, η ασφάλεια, το θέμα της σχολικής στέγης και οι κοινωνικές ανισότητες, που πιέζουν όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Μίλησαν για τις εμβληματικές δράσεις που θα κάνουν την Αθήνα περισσότερο βιώσιμη, ασφαλή, ανθεκτική και συμπεριληπτική.
Το τετ α τετ βρήκε δύο πλευρές να συμφωνούν πάνω σε τρία σημαντικά ζητήματα:
Το πράσινο και το ενεργειακό της Αθήνας
Το real estate και τη βραχυχρόνια μίσθωση
Το θέμα της ΠΥΡΚΑΛ
Ο Χάρης Δούκας απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους, που θέλουν να αλλάξει η πόλη και να βελτιωθεί η ζωή τους, να ψηφίσουν. Κάλεσε ιδιαίτερα όσους δεν συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, να δώσουν το παρών στις κάλπες αυτή την Κυριακή. «Η συμμετοχή είναι θεμέλιο για τη δημοκρατία» ανέφερε.
Αμέσως μετά το τετ α τετ, ο κ. Ζαχαριάδης απηύθυνε και αυτός με τη σειρά του κάλεσμα συμμετοχής στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 στην Αθήνα, τόνισε ότι είναι εφικτή η ανατροπή και πως ζητούμενο είναι να ηττηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης,
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτο πολιτικά» το λευκό ή άκυρο στον β’ γύρο των εκλογών.