Το μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Νίκου Βαΐτση

Μετά την εκλογή του, ο νέος δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας στην παράταξη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» μια μεγάλη νίκη, μια ισχυρή εντολή για να καταστήσουμε τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων ένα πρότυπο ορεινού αυτοδιοικητικού οργανισμού, όπως έχουμε δεσμευτεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε όσους συμπαρατάχθηκαν σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, θέτοντας υποψηφιότητα. Και μαζί με τα συγχαρητήριά μου σε όσους εξελέγησαν, ζητώ και από τους υπόλοιπους να παραμείνουν ενεργοί πολίτες, συμμετέχοντας στις Ομάδες Δράσης, ώστε μαζί να σχεδιάζουμε το αύριο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Σε όσους δεν επέλεξαν στην κάλπη την «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», αλλά κάποιον άλλον συνδυασμό, τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δήμαρχος όλων, χωρίς διακρίσεις. Οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή. Πλέον τις αφήνουμε πίσω μας και από την 1η Γενάρη όλοι μαζί εργαζόμαστε για να ολοκληρωθούν τα σημαντικά έργα, να διεκδικήσουμε κονδύλια για νέα και να αναστρέψουμε την πληθυσμιακή συρρίκνωση της περιοχής. Διαβεβαιώνω όλους ότι προσωπικά και ως δημοτική αρχή θα εργαστούμε σκληρά για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών και να κάνουμε τον Δήμο μας ελκυστικό στους επισκέπτες.
Το υψηλό ποσοστό δεν είναι για εμάς «λευκή εντολή», αλλά μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνες για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των δημοτών, ανεξάρτητα αν μας τίμησαν με την ψήφο τους ή έκαναν κάποια άλλη επιλογή. Και ελπίζω ότι στον καθημερινό αγώνα, που έχουμε μπροστά μας, θα συστρατευτούν όλες οι υγιείς δυνάμεις.
Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιός της.”