Η “Δεσποινίς Τζούλια” του “Μακρυγιάννη”

σε σκηνοθεσία Ζωής Μπαρτζώκα

Στο 9ο φεστιβάλ θεάτρου Διστόμου

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η θεατρική σκηνή του Συλλόγου “Μακρυγιάννης” θα βρεθεί σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτενικών Θεάτρων, έχοντας αποσπάσει ήδη πολλά βραβεία στα δύο προηγούμενα που συμμετείχε.

Αυτή τη φορά η πολύ καλή ομάδα της πόλης μας θα ταξιδέψει στο Δίστομο όπου το Σάββατο 17 Αυγούστου θα πάρει μέρος στο 9ο διαγωνιστικό Φεστιβάλ. Ένας θεσμός που καλά κρατεί στη Μαρτυρική πολή, με πάντα προσεγμένες παραστάσεις και πολύ καλές κριτικές επιτροπές.

Τα έργα που κατέθεσαν συμμετοχή ήταν 38 και επιλέχθηκαν τα επτά. Ανάμεσα σε αυτα και η τελευταία δουλειά του “Μακρυγιάννη” που, ομολογουμένως, ήταν από τις καλύτερες παραστάσεις που έχουν παιχτεί στην πόλη μας και που γι’ αυτή έγραψαν και είπαν πολλά και καλά λόγια οι συμπολίτες μας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ζωή Μπαρτζώκα, ερμηνεύοντας και έναν από τους τρεις ρόλους του έργου. Στους άλλους δύο ρόλους η Ζηνοβία Μήτση και ο Κώστας Γρούμπας. Τους φωτισμούς επιμελείται ο Λεωνίδας Σπαής, τον ήχο ο Θανάσης Καλοβελώνης, ενώ το υπέροχο σκηνικό που σχεδίασε η Ζωή Μπαρτζώκα, έχει κατασκευάσει ο Γιάννης Τζουμάκας. Όλοι τους, υποψήφιοι για κάποιο βραβείο, όπως και συνολικά η παράσταση. Περισσότερα σε επόμενο φύλλο.