Θλίψη στην Άρτα για τον αδόκητο θάνατο του Φώτη Ζήση

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Άρτας από τον απρόσμενο χαμό του Φώτη Ζήση, αφού φίλοι και συνάδελφοι στην Άρτα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το άκουσμα της είδησης σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Άρτας. Διευθυντής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Άρτας, κοινωνικός, ενεργός πολίτης αλλά και λάτρης του ψαρέματος ο Φώτης Ζήσης έχασε τη ζωή του, το απόγευμα του Σαββάτου όταν είχε πάει για υποβρύχια αλιεία μαζί με έναν φίλο του.
Η σορός του εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο κοντά στα Αρτολίθια, σε μικρή απόσταση από την ακτή, από δύο επαγγελματίες δύτες, που συμμετείχαν στις έρευνες.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί προανάκριση, δόθηκε εντολή για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Διευθυντή της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Άρτας, Φώτη Ζήση. Συνεργαστήκαμε με τον Φώτη Ζήση, μέσω των σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ για προγράμματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του Νομού μας.

Οι προσπάθειές του ήταν επίμονες και σχολαστικές με κοινό στόχο το καλό του τόπου μας. Ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, ανήσυχος και αγαπητός σε όλους με συνεχή προσφορά στη τοπική μας κοινωνία.
Άκουγε πάντα τις προτάσεις μας και προσπαθούσε να ιδρυθεί μια σχολή Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής , και φέτος φθάσαμε πολύ κοντά στο έναν από τους στόχους μας , την δημιουργία σχολής Μαγειρικής στην Άρτα, έργο για το οποίο είχαμε σχεδόν ολοκληρώσει φάκελο.

Εύχομαι στην οικογένεια του εκλιπόντος καλό κουράγιο και δύναμη στέλνοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Γκολομάζος