Ιωάννινα: Ομολόγησε το έγκλημα η 55χρονη - Μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην καρδιά

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση δολοφονίας ενός 55χρονου στα Ιωάννινα.
Το έγκλημα, το οποίο και ομολόγησε η γυναίκα, διαπράχθηκε την Πέμπτη, οπότε η 55χρονη φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της.
Κατά την ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο –μαχαίρι- κοντά στην καρδιά, όπως αναφέρει το Epiruspost. Η γυναίκα συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της ενώ παρέδωσε το μαχαίρι στην Αστυνομία. Η 55χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως έγινε γνωστό επίσημα από την αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπή, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων και την ιατροδικαστική εξέταση ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της κατηγορούμενης στην υπόθεση.
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.
Κατόπιν αυτών, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της σήμερα το απόγευμα, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη παράτυπου μετανάστη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν περίπου -5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στερούνταν επίσης ταξιδιωτικών εγγράφων για την νόμιμη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
*Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων δύο αλλοδαποί, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, παραβιάζοντας παράλληλα τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.