Ιωάννινα Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη κατοχή κροτίδων

Συνελήφθη στις 29-12-2023 το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
Ειδικότερα, ύστερα έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, βρέθηκαν σε αυτό και κατασχέθηκαν (50) τεμάχια κροτίδων, τις οποίες κατείχε παράνομα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Έλαβε χώρα προ διετίας στην Άρτα
Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης, με λεία 11.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας απάτη, που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2021 και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε υπάλληλο επιχείρησης στην Άρτα παριστάνοντας υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών και με την πρόφαση της επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, έπεισε τον υπάλληλο της επιχείρησης να εκδώσει – δήθεν δοκιμαστικά – 29 κωδικούς πληρωμής, συνολικού ύψους 11.000 ευρώ, ποσό το οποίο πιστώθηκε τελικά σε τραπεζικό λογαριασμό του κατηγορούμενου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη εξοχικής κατοικίας στη Πρέβεζα
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας διάρρηξη, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Πρέβεζας την 22/11/2023.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος παραβίασε πόρτα αποθήκης εξοχικής κατοικίας, από όπου στη συνέχεια αφαίρεσε διάφορα είδη συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.