Κέντρο Πρόληψης: διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Νηπιαγωγών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας στο πλαίσιο της ανάπτυξης των προγραμμάτων του στη σχολική κοινότητα για το έτος 2021-22 θα πραγματοποιήσει διήμερο εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο στήριξης των Νηπιαγωγών στις 4 & 11 Νοεμβρίου 2021.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς που θα υλοποιήσουν με τους μαθητές τους θεματικές από τα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων».

Πρόγραμμα Σεμιναρίου
1η μέρα
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 & ώρα 6:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. «Δεξιότητες ζωής-Ψυχική υγεία-Πρόληψη»
2η μέρα
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 & ώρα 6:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. «Εφαρμογή των προγραμμάτων με τους μαθητές»
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο επιστημονικός υπεύθυνος ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, «οι Νηπιαγωγοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Κέντρου: kpnartas@gmail.com, δηλώνοντας τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, νηπιαγωγείο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα ακολουθήσει η αποστολή του ηλεκτρονικού συνδέσμου συμμετοχής.Τα προγράμματα θα υποστηριχθούν και σε επίπεδο οικογένειας με βιωματικά σεμινάρια για τους γονείς των μαθητών. Οι υπηρεσίες παρέχονται Δωρεάν. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση!».